Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Dansbandsmåndag på Hotel Tylösand

Under fyra måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står några av Sveriges populäraste dansband: Sannex, Barbados, Perikles och Casanovas.
 
Det blir helkvällar fyllda med god mat och dryck, härlig musik och massor av dans.
 
DATUM
Måndag 9 juli Sannex
Måndag 16 juli Barbados
Måndag 23 juli Perikles
Måndag 30 juli Casanovas
Tid: 21.30-01
DANSBANDSPAKET
Boka vårt Dansbandspaket så ingår övernattning, entré till dansen, tvårätters dansbandsmeny, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus och fri entré till vårt spa. Du får även tillgång till hotellets övriga sommarutbud med after beach och barnklubb.
DANSBANDSMENY
Under kvällen serveras en tvårätters dansbandsmeny. Pris 395 kr inkl entré. Se menyn HÄR
 
Boka bord online nedan (välj Restaurang Tylöhus och datum) eller kom och häng i baren.

ENTRÉ
Entré till dansen: 100 kr/person.
Om du bokar dansbandsmenyn eller bor på hotellet ingår entréavgiften.
 
Sannex
Dansbandet Sannex går från klarhet till klarhet och efter över 20 år i toppen av branschen är idag Sannex starkare än någonsin med full spelplan och publikrekord. I januari 2016 släppte bandet sitt nya album ”Din sida sängen” som vann en guldklav för årets album, medan Andreas Olsson tog hem priset som årets sångare. Detta är några bevis på Sannex framgångar, men det största beviset är publiken som återkommer gång på gång. Sannex har och kommer alltid att ge allt på scenen för att både publik och arrangörer ska få en oförglömlig kväll.
Barbados
Barbados är en av Sveriges mest välkända dansbandspopgrupper och bildades på musikgymnasiet i Göteborg 1992. Bland deras mest kända låtar finns till exempel Hold Me, Belinda, Grand Hotell, Rosalita, Vi kan inte va tillsammans - vi kan inte va isär och Kom hem. Bandet har gett ut elva skivor, tio singlar och en video. De har blivit belönade med tre grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor och har även varit med i Melodifestivalen fyra gånger.
Perikles
Perikles är ett skånskt dansband som bildades 1974 i Ystad. Perikles är populära i hela Sverige - inte bara som "dansband" utan som ett riktigt partyband. Med en historia på över 40 år och drygt 4000 spelningar har bandet en diger spellista. Deras största hitlåt "Var ska vi sova i natt?" har över tio miljoner spelningar på Spotify. 2014 tilldelades Perikles Ystads kommuns kulturpris som ambassadörer för Ystad.
Casanovas
Casanovas tillhör ett av Sveriges populäraste dansband ute på dansbanorna.  Bandet bildades i Vadstena 1989. Publikrekorden har haglat över dem och deras senaste år har varit helt otroligt där bandet spelat inför fulla hus från norr till söder.  2017 släpptes albumet "Ut i livet" som är full av dansanta låtar. 2018 belönades Casanovas med två grammisar, årets dansband och årets album.