Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SKOLSTART I TYLÖSAND

Planera hösten med kollegorna på Hotel Tylösand. Med enastående naturscenerier, möteslokaler för alla behov, högklassiga hotellrum, fun dining, världs-unik popkonst, spa och massor av roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda.

Just nu har vi ett extra bra pris till er som vill boka uppstartskonferens hos oss i augusti 2019, dessutom bjuder vi på en aktivitet till hela teamet!

ERBJUDANDE!
Konferens med helpension, allt detta ingår:
• För- och eftermiddagskaffe
• En lunchbuffé
• 2-rätters middag
• Övernattning i delat dubbelrum
• Frukostbuffé
• Fri tillgång till två våningar spa
• En aktivitet för hela gruppen* 
*Välj mellan gruppträning, spalabb eller konstvisning.
Läs mer nedan.

 
Pris från 1 395 kr/person i delat dubbelrum exkl moms

Erbjudandet gäller utvalda dagar augusti 2019 i mån av plats. Endast nybokningar. Enkelrumstillägg 300 kr/person. Kostnad för konferenslokal tillkommer.
 
BOKA  
Gör en offertförfrågan online genom knappen nedan och ange erbjudandekoden SKOLSTART, ring oss 035-305 05 eller maila bokning@tylosand.se

alternativ 1: spalabb

I vårt Spalabb mixar och tillverkar ni egen skrubb tillsammans med hela teamet efter våra ekologiska recept. Blanda, smaka, smörj och skratta – allt som ni tillverkar får ni självklart ta med och fortsätta njuta av hemma. En ny och mycket omtyckt aktivitet som sprider massor av glädje i gruppen.

Alternativ 2: GRUPPTRÄNING

Träning är en viktig del i vårt spakoncept och våra härliga träningslokaler är placerade med en svårslagen utsikt över havet.
Ett träningspass är ett bra sätt att höja stämningen i gruppen, ladda batterierna och få nya krafter. Våra duktiga instruktörer erbjuder olika former av gruppträning där alla kan delta. Vi kan även skräddarsy efter era önskemål.
 

alternativ 3: konstvisning

Som om inte alla andra upplevelser hade räckt är Hotel Tylösand dessutom Sveriges största konstgalleri med några av världens mest intressanta fotografer. Under konstvisningen guidar vår gallerist er genom konstens värld och ni får bl a veta mer om den brittiska stjärnfotografen Terry O´Neills ikoniska bilder, hur det kommer sig att Kung Carl XVI Gustaf sitter vilande på en trappa i hotellets reception, Jacob Felländers resa runt jorden för att fånga hela världen på ett fotografi och mycket mer.