Smygpremiär av nya Morgan

Smygpremiär av nya Morgan Plus8 Speedster på Hotel Tylösand

Generalagenten för Morgan i Sverige Classics & Sportscarcentre från Vetlanda visar Morgan Plus8 Speedster på Hotel Tylösand den 25-26 oktober. Lördag och söndag mellan 11.00-17.00.


Nya Morgan Plus 8 Speedster förkroppsligar alla Morgans kärnvärden och har fått uppdraget som en del av en särskildlinje av fordon fira 100 år av fordonstillverkning på Pickersleigh Road,Malvern Link England. Speedster, den senaste utvecklingen av Plus 8, ger en ännu mer stimulerandekörupplevelse inspireras av en svunnen tid av avskaladearv av racerbilar.

 En 367 hk4.8 liters BMWV8-motor och en6-växlad manuell eller ZF 6-växlad automatiskväxellåda tar bilen på 4,2 sekunder till 100 km/h. Det senaste inomaluminiumchassiutvecklingen säkerställa att dess prestanda och väghållningmatchar dess utseende. 


Som Morgan traditionen kräver, kommer varje Speedster med en omfattande lista över tillval för att skräddarsy varje bil efter sin ägares önskemål. Dessutom kommer alla Plus 8 Speedsteratt ha utrustning som är specifikt endast för denna modell.


Välkommen att njuta av nya Morgan Plus8 Speedster.Production by Cityweb and Hotel Tylösand