Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

TEAM HOTEL TYLÖSAND

Vi håller alltid utkik efter dig som vill bli en del av västkustens mest personligt utformade upplevelseresort. Med inspiration, välbefinnande och modern popkultur som ledord välkomnar vi nyfikna gäster från hela världen. Lusten att förnya och förändra driver oss ständigt till att utforska nya möjligheter.

Hos oss är alla medarbetare nyckelspelare. Vill du också bli en i laget?

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤
 

nattportier

Vi söker en nattportier till hotellet. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och brinner för att leverera service i världsklass. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete sedan tidigare och gärna inom hotellbranschen. Ett plus om du har kunskap i programmen PMS Opera och Trivec, du behöver vara över 18 år.
Arbetet sker varannan vecka onsdag-onsdag mellan klockan 21-07 vilket betyder att du är ledig varannan vecka. Anställningen är heltid och börjar med provanställning med start omgående.
 
Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤
 

SOMMARJOBB 2020

​Var med och gör sommarsäsongen 2020 till en höjdpunkt för våra gäster. Till Restaurang Tylöhus, Titus Tapas, Bettans Bar, Leif’s Bar & Grill, after beach och nattklubb söker vi serveringspersonal, kockar, sushikockar, diskare och bartendrar. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal, hotellvärdar, spareceptionist och spaterapeuter.
Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2020. Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤
 

serveringspersonal

Vill du arbeta i en spännande och kreativ miljö? Vi söker nu en glad och kunnig servitör/servitris. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har yrkesvana från restaurangbranschen. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.
 

hudterapeuter & massörer

Vi söker hudterapeuter och massörer som vill jobba extra hos oss. Vi är ett härligt Team som jobbar med glädje och entusiasm för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt Spa. 

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.
 

Bartender

​Vi söker just dig till vårt team och som har jobbat något år inom service och som Bartender. Du ska ha ett engagemang och vara kreativ att kunna skapa fantastiska drinkar och ge bra service till våra gäster både i vår cocktailbar och i vår nattklubb.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.