SOMMARFEST VID HAVET
Boka sommarfesten med kollegorna på Sveriges Mötesresort 2017 - Hotel Tylösand. 
Här finns en av Sveriges vackraste stränder,  restauranger, barer, nattklubb och Sveriges största konstgalleri. Med 32 konferenslokaler och 230 hotellrum precis vid havet skapar vi rätt förutsättningar för alla typer av företag och events. 

ERBJUDANDE 

Sommarfest med helpension*, allt detta ingår:
• En sommaraktivitet**
• För- och eftermiddagskaffe 
• Lunchbuffé
• Tvårätters middag
• Övernattning med frukost 
* Kostnad för konferenslokal tillkommer. 
** Välj mellan tre olika aktiviteter, läs mer nedan

PRIS från 1 886 kr/person i delat dubbelrum exkl moms 
Erbjudandet gäller måndag-torsdag 26-29/6 och 7-10/8 2017 i mån av plats. Bokas för minst 10 personer. Enkelrumstillägg från 300 kr/person exkl moms.

 BOKA 

Gör en offertförfrågan online nedan, ring oss på telefon 035-305 05 eller maila på bokning@tylosand.se 

Läs mer om  våra konferensmöjligheter - KLICKA HÄR

SOMMARAKTIVITET

För dig som bokar vårt sommarerbjudande ingår en aktivitet som med fördel kan utföras på stranden precis utanför hotellet. 
Välj en av följande aktiviteter från aktivitetsbolaget Aventi :

STRANDKAMPEN
I denna strandkamp får ni lagvis möta varandra i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten? Tidsåtgång: 1.5 h

SLAGET OM SKATTEN 
Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med olika samarbetsövningar där lagen som budat på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar. Med GPS/ karta och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om ska@en. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas. 
Tidsåtgång: 2 h

MISSION COMPLETED 
Med hjälp av en surfplatta ska laget ta sig till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs laget inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar - allt för att samla så många poäng som möjligt. 
Tidsåtgång: 1.5 h
Production by Cityweb and Hotel Tylösand