Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sommarlov i Tylösand

Fira sommarlovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni makalösa naturupplevelser precis utanför dörren och aktiviteter som passar både stora och små. Sola och bada på sju km sandstrand, umgås på vårt prisbelönta spa, utmana familjen i pingis, shuffleboard och mycket mer. Vårt lekrum med pyssel, leksaker, spel och annat skoj är öppet hela sommaren.

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Skattjakt, femkamp, lekar, bakning, ansiktsmålning och en massa annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Dessutom har vi förvandlat konferenslokalen The Beatles till en skön biosalong med filmvisning flera gånger per dag.

Sommarlovspaketet innehåller allt man kan önska sig för att göra sommaren till något utöver det ovanliga för hela famijen. En riktigt härlig svemester helt enkelt! Vem behöver utlandsresor?

ALLT DETTA INGÅR:
 • Övernattning
 • Frukost
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår en varmrätt från vår barnmeny.
 • Tuffers Clubs sommarlovsprogram
  Program kommer inom kort. 
 • Entré till The Spa i mån av plats*
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn är välkomna på entréplan tillsammans med en vuxen. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet
Prisexempel: Från 3 760 kr/rum/natt för två vuxna och två barn.

BOKA
Sommarlovspaketet går att boka söndagar-torsdagar mellan 13/6-1/7 och 8/8-14/8. Klicka på bokningsknappen nedan för att se priser och boka eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se så hjälper vi dig

OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.

*På grund av rådande situation med Covid-19 gäller en maxgräns för antalet gäster som samtidigt kan vistas på spa vilket betyder att om det blir för många gäster får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. I varje enskild pool, träningslokal och gym finns riktlinjer kring antal gäster och skyltar med uppmaningar om att hålla avstånd. Allt detta för att ge alla gäster möjlighet att hålla de avstånd som rekommenderas. Läs mer HÄR