Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Söndagsmeny höst/vinter 2019

Söndagsmenyn serveras i Restaurang Tylöhus eller på Leif's Bar & Grill. 
 
FÖRRÄTT
Charkbricka – lufttorkad skinka, salami, parmesanost, marinerade oliver, kronärtskocka, tomataioli och stenugnsbakat surdegsbröd 

VARMRÄTT
Gårdskycklingbröst med café de paris emulsion, portvinssås, krispig lökkrokett, bakade tomater och friterad potatis 

DESSERT
Creme Brûlée med färska bär

Menyn gäller vecka 40-50 2019
Skriv ut menyn HÄR


TRETTONDAGSAFTON 5/1 2020
 
FÖRRÄTT
Sotad tonfisk med rostad sesammajonnäs, chili- och korianderpicklad silverlök, ponzusoja, sallad på rättika, morot, sticklök, gari och cashewnötter
 
VARMRÄTT
Helgrillad svensk ryggbiff serveras med sidfläsk, minilök, svamp, rödvinssås och tryffelpuré

DESSERT
Pecannötsbrownie med körsbärskompott, körsbärssorbet, cookie crunch
 

SÖNDAGSMENY våren 2020

Söndagsmenyn serveras i Restaurang Tylöhus eller på Leif's Bar & Grill. 

FÖRRÄTT
Charkbricka – lufttorkad skinka, salami, marinerade oliver med parmesanost, kronärtskocka, aioli och stenugnsbakat surdegsbröd

VARMRÄTT
Helgrillad ryggbiff serveras med sidfläsk, minilök, svamp, rödvinssås och tryffelpuré

DESSERT
Pecannötsbrownie med körsbärskompott, körsbärssorbet, cookie crunch

Menyn gäller vecka 2-13 2020