Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 29 april 2024.
FÖRRÄTT
- Chili- och vitlöksstekta rödräkor med grillat tomatbröd, citronmajonnäs och pico de gallo
- Honungsrostade rödbetor med gratinerad chevré, rödbetskräm, surdegskrutong, sockrade valnötter och mâchesallad
VARMRÄTT
- Cajunrostad Kalv tri tip med chimichurri, sourcream friterad potatis, bakad tomat och grillade medelhavsgrönsaker
- Smörstekt Hälleflundra, brynt smöremulsion, variation på kål, rostade hasselnötter, picklad blomkål, örtrostad potatis och citrusdressade blåmusslor
- Gnocchi med salviakräm, parmesan, pinjenötter, chilidrops, ruccola, tomat och sparris
DESSERT
- Dulce de leche mousse med brownie, mörk chokladganache, blåbärscoulis och havrecrumble
- Hjortronglass med hjortronkaka, pistagekräm, vitchoklad och nötkross