Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Klassisk ansiktsbehandling

​Välj om du vill ha Anti age eller en djuprengörande behandling som anpassas efter din hudtyp. Moment som ingår i behandlingen är rengöring, hudanalys, peeling, ånga, handmassage, djuprengöring med portömning, brynformning och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ansiktsmask, vårdande kräm och foundation.

PRIS: 50 minuter: 695 kr, fre-sön 795 kr. 75 minuter: 895 kr, fre-sön 995 kr.
 

Ekologisk Klassisk-ansiktsbehandling

En supereffektiv deluxe-behandling med kraftfulla ekologiska produkter för omedelbart resultat. Ger en återfuktad, fastare och spänstigare hud med lyster, samtidigt som den plumpar upp huden med ett naturligt hyaluronsyre-komplex, så att linjer och rynkor minimeras. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, aha-peel med ekologiska syror, ånga, porrengöring, brynformning hudföryngrande ansiktsmask fylld med antioxidanter från naturen, avslutande serum och kräm.

PRIS 50 minuter: 695 kr, fre-sön 795 kr. 75 minuter: 895 kr, fre-lör 995 kr.

Ekologisk kemisk peeling

Hudföryngrande kemisk peel med ekologiska syror från arktiska bär. En peelingbehandling i tre steg som omedelbart ger ett synligt resultat. Peelingen baseras på arktiska växter, bär, enzymer och aha-syror som minimerar fina linjer och rynkor, ger ny spänst, motverkar hyperpigmentering och jämnar ut. Huden blir klarare, fastare och smidigare med fantastisk lyster. Passar alla hudtyper. Även känslig hy, rosacea och acne.

PRIS 25 minuter: 795 kr

Fransar och bryn

Frans- och brynfärgning inkl. formning 275 kr**/375 kr
Frans- eller brynfärgning inkl. formning 250 kr**/275 kr
 
**Priserna gäller i samband med bokad ansiktsbehandling.

Boka på 035-333 75 eller spa@tylosand.se.