Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

teambuilding

Aktiviteter som stärker relationer och samarbeten.


Get the Point/Poängjakt på Tylösand

Get the Point är en tävling och ett äventyr som tar dig ut i omgivningarna runt Hotel Tylösand. Med hjälp av iPads navigerar lagen sig fram till angivna platser. När laget befinner sig i rätt zon ställs de inför en utmaning eller fråga. Aktiviteten innehåller även tidsbegränsade uppdrag och penalty-zones, som ger poängavdrag. Utmaningarna är garanterat Googlefria - det krävs genuint samarbete för att komma fram till lösningarna. Frågorna kan anpassas efter platsen, konferensens tema eller annan företagsspecifik information. Ju svårare uppgift eller ju mer otillgänglig plats, desto högre poäng.

Antal personer: 10-900

Tidsåtgång 1-2h, plats utomhus

Pris: 300 kr/pers, exkl moms, minimidebitering 10.000 kr exkl moms


The Geo Challenge

Strategisk skattjakt som kräver samarbete. Den här aktiviteten är inspirerad av Geocaching, världens största och ständigt pågående ”skattjakt”. Varje lag ska med hjälp av en iPad med givna koordinater ta sig till förutbestämda platser. Väl på plats ställs lagen inför ytterligare en utmaning; att lista ut var den dolda och väl maskerade behållaren finns. Den här aktiviteten kräver inte bara samarbete utan också gemensam strategi.

Antal personer: 8-500 personer

Pris: 330 kr/pers exkl. moms, minimidebitering 12.000 kr exkl moms

Tidsåtgång: 1-2h, plats utomhus


The Photo Challenge

Det här är en lättsam och underhållande lagtävling, där det gäller att ta så många spektakulära foton som möjligt enligt givna uppdrag. En iPad-app ger uppdragen, samlar bilderna från iPad-kameran och håller reda på poängställningen. Photo Challenge är underhållande, lockar till många skratt och ger samtidigt en fin upplevelse av Hotel Tylösand och dess omgivningar.

Antal deltagare: Från 8 personer

Tidsåtgång: 1-2,5h (valfritt) plats inomhus och/eller utomhus

Pris: 250 kr/pers exkl. moms, minimidebitering 10.000 kr exkl moms


Vart är vi på väg?

Ta med fredagsmyset till konferensen! Den här aktiviteten är inspirerad av Sveriges populäraste fredagsnöje och tar deltagarna ut på resor i Sverige och världen. I ”Vart är vi på väg?” har nödbromsen ersatts av en iPad-app, och här får alla lag poäng när de svarar rätt på frågorna. Aktiviteten är en utmärkt stämningshöjare till fördrinken och under middagen.

Antal deltagare: 10-400 personer

Tidsåtgång: 1-2h, 3 set under middagen, plats inomhus

Pris: 250 kr/pers exkl. moms, minimidebitering 10.000 kr exkl momsThe Game

Klassiska problemlösningar med något för alla. I The Game ska lagen lösa åtta olika utmaningar som t ex gåtor, korsord, matchmaking och handgriplig konstruktion. Aktiviteten kräver allt från allmänbildning till problemlösnings- och samarbetsförmåga. Det är en engagerande aktivitet som svetsar ihop laget och levererar såväl glada som frustrerade miner. Antal: 10-750 personer

Tidsåtgång 1-2h, plats inomhus eller utomhus

Pris: 330 kr/pers exkl. moms, minimidebitering 14.000 kr exkl moms


Da Vinci-gåtan

Klurig teambuilding i en fiktiv historia. I den här aktiviteten, uppbyggd kring en dramatisk berättelse om Tylösands storhetsdagar, får alla i gruppen möjlighet att glänsa. Det är en spännande tävling med varierande utmaningar; här hittar du uppgifter som kräver såväl logik och analys som handgripligheter, kvickhet och kreativitet. Få skulle klara de här utmaningarna på egen hand, men i grupp löser samtliga dem till slut. Garanterat Google-fri aktivitet.

Antal: 10-750 personer

Tidsåtgång: 2h, plats inomhus eller utomhus

Pris: 350 kr/pers exkl. moms, minimidebitering 15.000 kr exkl moms


Oswald Awards

Professionellt filmskapande och äkta filmgala. Med hjälp av rekvisita från kända filmer, digitala videokameror och professionella filmredigerare skapar varje lag sin egen tolkning av kända filmklassiker. Bidragen presenteras under kvällens middag, med pompa och ståt, av vår egen Billy Kristall. Skratt och glädjetårar utlovas när deltagarnas kreativa arbete belönas på scenen, som bl a pryds av två originalstatyer (2,5m) från Kodak Theatre i Los Angeles.

Antal: 25-700 personer

Tidsåtgång: 3h + 5h (eftermiddag + middagen) plats utomhus och inomhus

Pris: Från 68.000 för hela gruppen (begär offert)


Production by Cityweb and Hotel Tylösand