Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Ayurveda
Ayurveda är en indisk helhetslära där varje behandling inleds med en analys.

Ratna abhyanga – 90 minuter
Ratna abhyanga är en ayurvedisk helkroppsmassage där syftet är att balansera och stärka hela energiflödet. Behandlingen inleds med torrmassage med råsilkesvantar, därefter utförs behandlingen med varma eteriska oljor i kombination med bergskristaller.
Pris 1 195 kr, fre-sön 1 295 kr

Ayurvedisk pada - fotbehandling - 45 minuter
Behandlingen inleds med aromatiskt fotbad baserat på timjan och islandslav som balanserar vata, pitta och kapha. Därefter får du en fotpeeling följd av ler- och örtinpackning. Avslutningen med Ayurvedisk marma- och punktmassage aktiverar fötternas vitala energipunkter.
Pris mån-sön 595 kr

Ayurvedisk abhyanga - 75 minuter

Känslig och intuitiv massage som ökar sattva. Sattvisk beröring är kärleksfull, fast, mjuk och långsam, vilket skapar ett tillstånd av harmoni och flexibilitet. Öppnar upp prana, som står för förändring i livet.
Pris 875 kr, fre-sön 975 kr

Ayurvedisk shirodara – 60 minuter

Antistressbehandling med huvud-, hand- och fotmassage. Efter massagen fortsätter behandlingen med ljummen oljeström över panna och hår. Schampot och oljan som använts får du med dig hem.
Pris 795 kr, fre-sön 895 kr

Ayurvedisk marmamassage - 60 minuter

En avslappnande behandling för både kropp och själ. Vi hjälper kroppen till bättre balans genom att stimulera marmapunkter enligt den indiska helhetsläran Ayurveda.
Pris 695 kr, fre-sön 795 kr

BOKA

Boka behandling nu


Production by Cityweb and Hotel Tylösand