Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No
HÄNG MED OCH FIRA AV SOMMAREN 2019! 
Efter en förhoppningsvis osannolikt lång och varm sommar kommer vi lördagen den 3 augusti fram till säsongens absoluta klimax: Tylöavslutningen 2019. Förra årets succé är tillbaka i en uppdaterad version med ett partykoncept som garanterat kommer att få Solgården att gunga i sina grundvalar – Roar Liveclub.
 
Roar Liveclub är en sammansmältning av Tylösandsfavoriterna Duo Jag och hyllade DJ-konceptet Bubbles & Brunch, som tillsammans levererar högenergisk scenunderhållning där livemusik, DJ, dansare, blåsare, pyroteknik, giveaways och massor av annat kul blandas till en supersvängig enhet som garanterat kommer att fylla dansgolvet. 

DATUM
Lördag 3 augusti 2019
Insläpp med servering från kl 20
Åldersgräns 23 år

Psst... För bästa sommarfeeling boka plats på våra terrasser och njut av festsupé och bästa platserna för showen. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand. Välkommen - och ‪#‎Beinspired!


Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

HOTELL & EVENT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 475 kr/person.
Kostnad för eventbiljett tillkommer (320 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

Boka via bokningsknappen eller ring 035-305 05.
 

LEIFS EVENTPAKET

VIP-paket med VIP entré, fördrink, tilltugg, förrätt ”To Share”, mix grill och Leifs dessert på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive eventbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

Pris 945 kr/person

Boka via bokningsknappen, välj Leif's Bar & Grill
eller ring 035-333 05.
 

EVENTBILJETT

Eventbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter eventet.

Pris 320 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 25 kr).

Köp biljett via bokningsknappen, ticketmaster.se, 077-170 70 70, Halmstad Turistbyrå eller Vip Monkey (ladda ner appen via App Store eller Google Play)