Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

TYLÖHUS À LA CARTE MENY

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson en klassisk svensk à la carte-meny med egen twist från noggrant utvalda råvaror.

Skriv ut menyn HÄR (gäller tom 14/12)

FÖRRÄTT

Snacks ·  75
Rotfruktschips, rostade nötter, marinerade oliver och parmesanost
 
 
Charkbricka ·  125
Tegelrökt skinka, vin- och fänkålssalami, brieost, parmesanost och marinerade oliver  
 
 
Tylösands löjromstoast ·  245
Löjrom, rödlök, syrad grädde, citron och surdegsbröd  
 

LITE AV VARJE

OMG! Tylösand ·  225
Räk- och laxsandwich med Skagenröra, kallrökt lax, ägg, handskalade räkor, syrad rödlök, citron och sallad, fänkåls- och dillpanini
 
Tylösands Caesarsallad ·  125
Romansallad, dressing, parmesan och krutonger 
Räkor eller kyckling och bacon · 50
 
Omelett ·  125
Cheddarost, gräslök och tomat, blandsallad
 
Pommes frites ·  85
Med bearnaise
 

HUVUDRÄTT

Risotto ·  195
Med Västerbottenost, krispig kantarellkrokett, bakad tomat och rucola
 
Kalvfärsburgare med bacon ·  195
18 månaders lagrad cheddarost, rostad schalottenlöksdressing, tomat, romansallad, picklad fänkål, brioche och pommes frites
 
Örtstekt oxfilé ·  375
Med bearnaise, sparris, confiterad tomat och friterad färskpotatis

DESSERT

Husets ostar ·  120
Med härlagad marmelad och fänkålsknäcke  

Crème brûlée Med färska bär ·  95

Cecilias chokladpraliner ·  22/st