Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

TYLÖPREMIÄREN 29 JUNI — NU BÖRJAR SOMMAREN!

Lördagen den 29 juni kickar 2019 års sommarsäsong igång med rena värmeböljan på Hotel Tylösand. Då är det nämligen dags för Tylöpremiären med livefavoriterna Duo Jag, grymma hiphop/jazz/pop/vad-du-vill-bandet Movits och dansgolvsdomptörerna DJ Alexie Divello med Saxo Bear på saxofon.
 
Tylöpremiären är starten på en förhoppningsvis lång, skön, lat och glödhet sommar. Välkommen - och #BeInspired
 
TIPS! Eftersom inget är så bra att det inte kan bli ännu bättre rekommenderar vi att du bokar plats på våra vädersäkra terrasser och njuter en läcker middag med vänner, musik och havsutsikt. Så varför inte börja sommaren med bästa sommarminnet?

TIDER
Insläpp: 19

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 23 år.


Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 445 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (325 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

Boka via bokningsknappen eller ring 035-305 05.
 

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med VIP entré, fördrink, tilltugg, förrätt ”To Share”, mix grill och Leifs dessert på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

Pris 945 kr/person

Boka via bokningsknappen, välj Leif's Bar & Grill
eller ring 035-333 05.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.

Pris 320 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 25 kr).

Köp biljett via bokningsknappen, Vip Monkey ladda ner appen via App Store eller Google Play, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.