Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

TJUVJAKT + DUO JAG + ULF NILSSON = TYLÖPREMIÄREN

Markera omedelbart lördagen den 2 juli med en jättelik sol. Då kickar vi nämligen igång sommarsäsongen 2022 på Hotel Tylösand. Och självklart gör vi det med Tylöpremiären, som i år blir ett live- och klubbparty att minnas länge.
 
Halmstads egen supersångare Ulf Nilsson ger Tylöpremiären bästa tänkbara start när han intar scenen på Solgården klockan 21. Med 30 miljoner Spotifystreams, turnéer och tv-framträdanden har Ulf tagit plats som en av Sveriges mest respekterade nutida rocksångare sedan han tog hem segern i artisttävlingen The Voice Sverige 2012.
 
Tjuvjakt är nästa band klockan 22. Med 200 miljoner streams på Spotify har bandet gjort starka avtryck på den svenska musikscenen de senaste tio åren. Deras senaste studioalbum ”Blåa jeans, tomma fickor” har genererat flera hits, inte minst den senaste singeln ”Apelsinskal”.
 
Solgårdsfavoriterna Duo Jag är såklart också med och förgyller kvällen. Klockan 23 drar de igång sin patenterade scenshow med sina versioner av de bästa moderna låtarna. ”Dom låter precis som originalet” är ett vanligt omdöme om Duo Jag - en motivering som en gång gav dem jobbet som husband i artisttävlingen Idol och sedan dess hållit dem nonstop turnerande över hela Sverige.
 
Efter dessa fenomenala liveupplevelser tar DJ Simonsaxx över på Leif’s dansgolv och håller trycket uppe från klockan 00. Insläpp klockan 20. Du missar väl inte årets hetaste kickoff på sommaren 2022? Vi ses!
 
TIDER
Insläpp: från 20
På scen: ca 21
 
ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 23 år

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.
Pris 425 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift).

Köp biljett via bokningsknappen, ticketmaster.seappen vipmonkey, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
Pris 1 110 kr/person.

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, pianobar och Sveriges största konstgalleri.

Kostnad för konsertbiljett tillkommer (425 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.