Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

UPPSTART I TYLÖSAND

Planera hösten med kollegorna på Hotel Tylösand. Med enastående naturscenerier, möteslokaler för alla behov, högklassiga hotellrum, fun dining, Sveriges största konstgalleri, unik Ferrariutställning, spa och massor av roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda.

Just nu har vi ett extra bra pris till er som vill boka uppstartskonferens hos oss i augusti 2023!

ERBJUDANDE!
Konferens med helpension, allt detta ingår:
• För- och eftermiddagskaffe
• Lunchbuffé
• Tvårätters middag
• Övernattning i delat dubbelrum
• Frukostbuffé
• Entré till två våningar spa

Pris från endast 1 695 kr/person i delat dubbelrum (Classic Design) exkl moms.

Erbjudandet gäller utvalda dagar mellan den 6-10 augusti 2023 i mån av plats. Endast nybokningar. Enkelrumstillägg 300 kr/person exkl moms. Kostnad för konferenslokal tillkommer.

BOKA  
Gör en offertförfrågan online genom knappen nedan och ange erbjudandekoden UPPSTART2023 under övrigt-rutan, ring oss 035-305 05 eller maila bokning@tylosand.se

TIPS!
The Joyride Car Collection är en permanent utställning i vår nya hotelldel The Front House med Per och Åsa Gessles unika bilsamling, i de flesta fall Ferraribilar som är tillverkade i ytterst begränsat antal.
Det går att boka en guidad visning av bilarna med motorsport- och racingexperten Dick Jönsson Wigroth, som har jobbat med motorsport och racing i hela sitt liv. En exklusiv upplevelse som gör besöket på Hotel Tylösand till något du garanterat inte hittar någon annanstans.
Läs mer om utställningen HÄR