Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SÖKES: UTESÄLJARE TILL TEAM HOTEL TYLÖSAND

Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning i ett företag med ett starkt varumärke? Har du en god kommunikativ förmåga och gillar att skapa, vårda och utveckla långvariga kundrelationer? Då är rollen som utesäljare mot konferens och event hos oss på Hotel Tylösand något för dig! 

Sveriges mäktigaste strand. Smakupplevelser att minnas länge. Vackert designade rum. Konst i världsklass vart du än går. Och mötesplatser som inspirerar. Vi älskar möten mellan människor, idéer och möjligheter. Därför hjälper vi företag skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens och event. Nu söker vi dig som vill vara med och hjälpa våra gäster göra succé.

Du har ett säljfokus och din huvudsakliga uppgift är att vinna affärer genom att skapa goda relationer. Du kommer ha en viktig roll med stort ansvar, både vad gäller att styra din egen vardag och påverka dina resultat.

Du är driven, envis, ansvarsfull, bra på att prioritera och gillar att jobba hårt. Du brinner för försäljning, du vågar ta för dig och har alltid viljan att utvecklas och förbättra. Det är meriterande om du har en bakgrund inom upplevelse-industrin men ej ett krav. Du får även gärna ha ett eget brett nätverk att ta med dig in i rollen. 

Vill du jobba i en spännande bransch tillsammans med engagerade kollegor med glädje och inspiration som främsta ledord? Bli en del av vårt team!
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.
 
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 17 juni 2022.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤