Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Utmärkelser

Det är med stor glädje vi konstaterar att Hotel Tylösand återkommande utses till ledande destination för konferens, spa eller hotell – även då tävlingen inte bara omfattar Skandinavien, utan ibland hela Europa.
 
- Vi har metodiskt byggt upp Hotel Tylösand till att bli en modern, attraktiv och inspirerande destination i en av den svenska västkustens finaste naturmiljöer. Och varje pris eller utmärkelse är ett fantastiskt kvitto på att vår satsning har gett resultat, säger en leende Elisabeth Haglund, vd på Hotel Tylösand.

SVERIGES BÄSTA MÖTESANLÄGGNING 2017
Hotel Tylösand fortsätter att vinna prestigefulla priser. Nu är det affärsresenärskunderna som har sagt sitt och utsett Hotel Tylösand till Sveriges bästa mötesanläggning 2017. 
 
 Priset delades ut på Business Travel Awards-galan, som arrangeras av kunskapsföretaget Resegeometri och Swedish Business Travel Association (SBTA). Hotel Tylösand vann i kategorin Customers Choice, där affärsresenärer och beslutsfattare om affärsresor röstar fram sina favoriter bland de reseleverantörer företagen har använt under året. 
 
 ”En komplett anläggning med hög servicegrad och generösa ytor i en unik miljö”, är ett av många starkt positiva kundutlåtanden om Hotel Tylösand. 
 
- Det här är otroligt glädjande. Alla former av priser är smickrande bevis på att vi lyckats bra med vårt arbete att utveckla Hotel Tylösand till en särklassig destination. Men det starkaste beviset för att vi är på rätt väg är när kunderna själva utser oss till bäst i Sverige, kommenterar Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund. 
 
Business Travel Awards-kategorin Customers Choice baseras på Resegeometris undersökning ”Business Travel Brands”, som sedan 2004 låter affärsresekunder bedöma de 100 största reseleverantörerna i Norden varje år. Totalt deltog närmare 6 000 kvalificerade beslutsfattare och affärsresenärer i Norden, varav 3 000 från Sverige.

NORRA EUROPAS BÄSTA SPA- & NÖJESHOTELL
Hotel Tylösand har fått två nya prestigefulla utmärkelser att hänga på väggen. Vid prisutdelningen för World Luxury Spa Awards på Marriott Hotel i Hanoi i helgen vann det halländska kusthotellet kategorierna ”Best Luxury Resort Spa” och ”Best Luxury Business Hotel Spa” i konkurrens med alla andra spa- och konferensanläggningar i norra Europa. 
 
 World Luxury Spa Awards är en internationell branschorganisation som varje år utser den globala spabranschens bästa aktörer inom 32 olika kategorier. Vinnarna utses av gästerna och räknas som en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett spahotell kan få. 
 
 - Att vinna två kategorier i World Luxury Spa Awards som bästa spa- och affärshotell är enormt glädjande – framförallt eftersom det inte bara handlar om Sverige eller Skandinavien utan om hela norra Europa, säger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund. 
 
 En starkt bidragande orsak till Hotel Tylösands storslam i World Luxury Spa Awards är förra årets ombyggnad och nyinvigning av The Spa, där Hotel Tylösand i ett slag ritade om den svenska spa-kartan med hotellets ledord ”Be inspired” som riktmärke. 
 
 - Vi ville ta The Spa vidare in i framtiden med en uppdaterad syn på ett modernt spa. Nya The Spa präglas av musik, nöjen och energi. Vi kallar det ett ”socialt spa” med skräddarsydd musik, biovisning i poolen och mycket mer. 
 
 - Responsen från gästerna har varit överväldigande positiv och för oss är det en bekräftelse på hur viktig avslappningsdelen är – det är ju inte alltid i konferensrummet som de bästa idéerna kläcks. Och att få två priser av den här digniteten känns som ett fantastiskt glädjande bevis på att vi har tänkt rätt, säger en mycket nöjd Elisabeth Haglund.