Vinprovning Johan Lidby 21-22/3

En lyxig helg med spa, vinprovning och god mat.


Vad dricker vi till våra underbara svenska smaker?  Välkomna på en provning med vin och mat i kombination. I provningen ” Svenska smaker vs Riesling från Wingut Leitz” tar sommelier Johan Eklund och kock Anders Röberg med dig på en härlig vinresa där de härligt torra och krispiga Rieslingvinerna från Weingut Leitz står redo att få möta de svenska klassiska smakerna. Tillsammans provar vi vinerna med ”Kock-Anders” utvalda smaker. På det sättet ska vi lära oss allt om Riesling och alla knep som gör att vi får en perfekt kombination med mat o dryck där hemma.


Pris 

Lilla Spa & Nöjespaketet - En övernattning, frukostbuffé, vinprovning, supé och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 1 645 kr/person, del i dubbelrum. 

Stora Spa & Nöjespaketet - Två övernattningar, två frukostbufféer, en lunch, vinprovning, två supéer och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 2 945 kr/person, del i dubbelrum.

Boka

Boka på knapparna nedan eller ring 035-305 05


Vinprovningen är kostnadsfri för dig som bor på hotellet. Anmälan till provningen görs i steg två när du bokar ditt spapaket nedan.
 

Johan Lidbys Vinhandel

Johan Lidby Vinhandel AB startade sin verksamhet i november 1999. Från början ett enmansföretag baserat i hemmet. Stegvis har vi vuxit till dagens personalstyrka om tretton personer. Den gemensamma nämnaren för oss är attraktionen vi delar för mat, dryck och människor. Ett intresse som inneburit att nästan samtliga som arbetar hos oss har ett förflutet inom restaurangbranschen. Vi har förmånen att få arbeta med vårt intresse och vi ser som vår viktigaste uppgift att stimulera människors lust att upptäcka kvalitativa och personliga drycker. Vi tycker att i vin, precis som i livet, är det uppenbara ofta är det mest flyktiga medan det till ytan svårtillgängliga är det mest bestående. Det som krävs av oss människor är en ansträngning, en tanke och kanske en liten uppoffring. Men den står sällan i proportion till den belöning vi får i form av mångfald, karaktär och stimulans.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand