Vinprovning sigva 28/2-1/3

En lyxig helg med spa, vinprovning och god mat.

Sigva är ett familjeföretag med fokus på kvalitetsviner från vinvärldens alla hörn. I Sverige har vi förmånen att kunna välja mellan en uppsjö av olika viner, så hur ska man veta vilken stil och druvsort man tycker om?

Vilken vinklassiker blir din favorit?
I provningen med Sigvas sommelier får du prova ett gäng röda viner gjorda på olika druvsorter. Du får en liten inblick i hur den lilla blåa druvan kan skapa magi i flaskan i helt olika stilar beroende på druvsort och ursprung. Vi provar alltifrån lättare, bäriga röda viner till de kryddiga och fylliga.
 

Pris 

Lilla Spa & Nöjespaketet - En övernattning, frukostbuffé, vinprovning, supé och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 1 645 kr/person, del i dubbelrum. 

Stora Spa & Nöjespaketet - Två övernattningar, två frukostbufféer, en lunch, vinprovning, två supéer och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 2 945 kr/person, del i dubbelrum.

Boka

Boka på knapparna nedan eller ring 035-305 05


Vinprovningen är kostnadsfri för dig som bor på hotellet. Anmälan till provningen görs i steg två när du bokar ditt spapaket nedan.


Om Sigva

Sigva – modernt familjeföretag i andra generationen och en fokuserad vinimportör. Som en av Sveriges ledande vinimportörer har vi lång erfarenhet av branschen och har stadigt vuxit och utvecklats till ett modernt företag med gott rykte och starka resurser.
Vårt ledord är fokus. På våra viner, på våra kunder, på våra producenter och på ett bra resultat för samtliga inblandade!
Production by Cityweb and Hotel Tylösand