Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VINTERPAKET PÅ HOTEL TYLÖSAND, HALMSTAD

Är det inte läge att lysa upp de mörkaste vintermånaderna på Hotel Tylösand? Boka in några dagar på nöjes- och gourmethotellet vid den magnifika Tylösandsstranden och ladda upp batterierna när ni behöver det som mest.
 
Njut av de bekväma rummen, de unika naturomgivningarna, en tur i Sveriges största konstgalleri med nya kickar runt varje hörn, unik Ferrariutställning, livemusik, dryckesprovning och smakupplevelser som dröjer sig kvar.
 
Eftersom inget är så fräscht att det inte kan bli ännu fräschare har vi bestämt oss för att uppdatera The Spa till nya kreativa höjder. Under december, januari och februari renoverar vi därför vår spa-anläggning för att förhöja upplevelsen ytterligare.
 
Arbetet görs i två omgångar under december till februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras (OBS mellan den 11-17 december är hela vårt spa stängt!) – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden.
 
Här är tiderna:
Övre plan har stängt 20 november och öppnar igen den 29 december med uppdaterade inne- och utepooler, inredning, gym och spinningsal. Nedre plan renoveras från den 11 december till 11 februari och den längre renoveringstiden får sin belöning i form av fler påtagliga åtgärder, läs mer HÄR
 
Som tack för ert överseende under renoveringstiden kompenserar vi med ett svårslaget priserbjudande för några dagar med guldkant vid Kattegatt.

ALLT DETTA INGÅR
  • Övernattning
  • Frukost
  • Trerätters supé
  • Fri tillgång till Sveriges största konstgalleri
  • Begränsad entré till The Spa*, läs mer nedan.
  • Gym och träningspass (program kommer inom kort)
  • Lån av badrock - tofflor att ta med hem
*Vårt spa under renovering. Arbetet görs i två omgångar under november till februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras (OBS mellan den 11-17 december är hela vårt spa stängt!) – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden. Om antalet gäster som kan vistas samtidigt är nådd får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. Det kan förekomma störande ljud från renoveringen inne på spa. Åldersgräns 15 år på övre plan.

BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum, antal personer och vinterpaketetEller kontakta oss på 035-305 05bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.
Vinterpaketet kan bokas under renoveringen av vårt spa.