Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

WORKATION

Efter ett år av växande utmaningar för hur man ska hantera såväl arbete som privatlivet under coronapandemin, lanserar vi nu ett nytt spännande koncept för såväl professionellt som privat välmående – Workation.
 
Denna mix av arbete och semester från engelskans ”work” och ”vacation” har sin utgångspunkt i en kombination av beprövad välmåendeträning med yoga, rörelseträningar och intressanta, insiktsfulla föredrag.
 
Ursprungligen riktade det sig till företagsledare (därav namnet), men allt fler privatpersoner har nu upptäckt vilka fördelar det finns med dessa enkla och konkreta verktyg som hjälper människor att bättre hantera stress, skapa ro i sinnet och utveckla långsiktigt positiva tankemönster.
 
Under ledning av Maria Linghult kommer den företagsinriktade tredagarskursen ”Stärk din inre ledare” att arrangeras 9-12 mars. Veckan därpå (16-18 mars) håller Maria i en ny tvådagarskurs - ”Harmoni inifrån och ut” - som är mer inriktad på privatpersoner och mindfulness.
 
Slutligen kommer Isabella dos Santos att den 23-25 mars hålla en tvådagarskurs med extra fokus på hur yoga och andningsövningar kan påverka nervsystemet och skärpa den mentala klarheten.
 
Som en följd av de sociala begränsningar som gäller under coronapandemin kommer antalet platser att vara starkt begränsat – vilket innebär att max 18 personer kan delta per gång.   
 

WORKATION - STÄRK DIN INRE LEDARE

Nu har du som utövar någon form av ledarskap – i jobbet, föreningen eller gentemot barnen – chansen att utvecklas under härligt avspända former. Under ledning av ledarskapscoachen och gruppträningsexperten Maria Linghult arrangeras kursen "Stärk din inre ledare" den 9-12 mars.

WORKATION - HARMONI INIFRÅN OCH UT

Under ledning av ledarskapscoachen och gruppträningsexperten Maria Linghult arrangeras kursen "Harmoni inifrån och ut" den 16-18 mars. Kursen har sin utgångspunkt i en kombination av beprövad välmåendeträning med yoga, rörelseträningar och intressanta, insiktsfulla föredrag.

WORKATION - YOGA FÖR VÄLMÅENDE OCH FOKUS

Denna mix av arbete och semester från engelskans ”work” och ”vacation” har sitt fokus på hur yoga och andningsövningar kan påverka nervsystemet och skärpa den mentala klarheten. Under ledning av kroppsrörelseexperten Isabella dos Santos arrangeras kursen ”Yoga för välmående och fokus” den 23-25 mars.