Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Hotel Tylösand drinkar i Tylöhus bar

VINPROVNINGAR

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

Provningarna ingår i ditt hotellpaket och anmälan görs i samband med bokning. OBS! Begränsat antal platser.

PROGRAM

3-4/5 ROSÉPROVNING MED WINE AFFAIR

Denna helg kommer Wine Affair guida er igenom sommarens trevligaste rosé viner i form av mousserande och stilla vin.

4-5/10 VINPROVNING MED DIVINE

En av de mest spännande och nytänkande vinområdena i Kalifornien är Central Coast. Området sträcker sig mellan San Francisco i norr och Santa Barbara i söder. Vi provar fyra röda viner i olika stilar som passar till höstens långkok, vilt, svamp och rotsaker. Från elegant Pinot Noir till kraftfull Zinfandel.

12/10 VINPROVNING MED GALATEA

Denna helg får ni möjlighet att prova några utvalda spanska viner; rött, vitt och cava, från den välkänd producenten Marqués de Cáceres som levererat vin till Sverige under många år. Vinerna presenteras av Galatea under ledning av Stefan Holm.

25-26/10 VINPROVNING MED VINGRUPPEN

The Per Gessle Selection är samlingsnamnet på den serie viner som musikern och världsartisten Per Gessle tagit fram i samarbete med några av världens mest framstående vinmakare. I serien finns Champagne, röda, vita och alkoholfria viner.

1-2/11 VINPROVNING MED HERMANSSON & CO

Tillsammans med Hermansson & Co guidas ni genom Rhône & får prova några utvalda viner från den prisbelönta familjen Jaume. Producenten har flera gånger fått 100 poäng av 100 möjliga av vingurun Robert Parker för sina Châteauneuf-du-Pape viner.

9/11 VINPROVNING MED GALATEA

Sydfranska vinproducenten Paul Mas blev utnämnd till bästa vinproducent i Frankrike i Mundus Vini Spring Tasting 2024. Under ledning av Stefan Holm från Galatea får ni här möjlighet att prova ett urval av deras viner.

22-23/11 COCKTAILPROVNING MED BACARDI

Bacardi är på plats och lär er grunderna för att bli er egen bartender till vinterns fester.

boka

Visa mer
Visa mindre