Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

SPAPAKET

Hotel Tylösands Spapaket ger dig lite mer av allt. Mer tid på spa, mer valfrihet när det gäller att välja tid i restaurangen och mer underhållning – kort sagt mer guldkant på ditt besök.

Med sin inspirerande mix av total avslappning och maximala energikickar är vårt Spapaket ett av våra mest populära paketerbjudanden. Så samla ihop familjen, bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för några underbara dagar vid havet i Tylösand.

På Hotel Tylösand händer det alltid något – men vissa helger händer det extra spännande saker, som till exempel dryckesprovningar med passionerade dryckesexperter och inspirerande livemusik i vår restaurang.

BOKA

ALLT DETTA INGÅR I SPAPAKETET:

  • Övernattning med incheckning från kl 15 och utcheckning kl 11
  • Frukost
  • Bio på spa
  • Lån av badrock - tofflor att ta med hem
  • Livemusik i restaurangen under utvalda helger

Obs! Barn under 15 år har tillgång till nedre plan på vårt spa till och med kl 18 alla dagar.

BOKA SPAPAKET

Klicka på bokningsknappen för att se alla våra olika spapaket. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig med din bokning. Observera att det är olika tider för incheckning, middag och tillgång till spa beroende på vilket spapaket du väljer. Spapaket kan bokas hela året utom under sommarmånaderna juni-augusti.

VÅRA RUM

Rummen på Hotel Tylösand utmärks av en naturligt harmonisk inredningsstil där elegant dämpade färger och ljus skapar en kontrastrik, varm och välkomnande atmosfär.

Bakom vår unika look står Åsa Gessle, som har blivit inspirerad av årtionden av hotellupplevelser i världens metropoler sedan Roxettes internationella genombrott år 1989. Åsa har skapat en stilren, subtil och skandinavisk design som på ett smakfullt sätt förenar det tidlösa med det nutida.

SPAPAKET VID TYLÖSANDS STRAND

Hotel Tylösand finner du på den halländska västkusten precis vid vackra Tylösands strand. Här finner man det kristallklara vattnet som lockar besökare från hela Sverige. Hotellet ligger ett stenkast från havet och Tylösands strand är en av Sveriges mest besökta badstränder. Med sin längd på sju kilometer är det svårt att inte imponeras.

När du bokar ett spapaket hos oss kan du njuta av havet på avstånd från spaanläggningen genom att använda vår utomhuspool, eller gå direkt ner till stranden. För den som önskar är det enkelt att ta sig ner till sandstranden genom att följa en av stigarna eller bryggorna över sanddynorna.

The Spa har följande öppettider:

Måndag-torsdag: 6-21

Fredag-lördag: 6-23

Söndag: 6-21

BOKA

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Hotellrum dubbelrum
Hotel Tylösand The spa pool
Deluxe rum mot havet på Hotel Tylösand.