Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dina personuppgifter lika mycket som vi bryr oss om dig. För att vi ska kunna ge bästa möjliga service så lagrar vi dina personuppgifter för att kunna hantera din vistelse på Hotel Tylösand. Vi vill kunna hålla dig up to date innan du anländer till oss, underlätta för dig under din tid på hotellet, i The Spa och i våra restauranger. Vi vill även hjälpa till genom att underlätta så mycket som möjligt inför kommande vistelse hos oss på Hotel Tylösand.

Uppgifter är trygga hos oss och finns lagrade på säkra och övervakade servrar inom EU/EES. Du kan när som helst höra av dig för att få reda på vad vi har lagrat för personuppgifter och skulle du vilja att vi tar bort det vi har lagrat så löser vi självklart det!

Vi vill bara spara personuppgifter så länge som krävs för att vi ska underlätta för dig. Därför genomför vi kontinuerligt gallringar av gamla uppgifter som rensas när de inte längre behövs. Som regel behåller vi personuppgifter i 24 månader efter senaste kontakt med oss, med vissa undantag för system som kräver att vi lagrar uppgifterna längre av lagliga skäl. Hör gärna av dig till oss om du undrar något över hur vi lagrar personuppgifter.

NYHETSBREV

Ibland så frågar vi om intresse av att få vårt inspirerande nyhetsbrev. Om du så lagrar vi kontaktuppgifter för att kunna skicka det. Skulle du av någon anledning få det utan att aktivt har angett att du önskar det så går det bra att avregistrera sig.

Undrar du något mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?

Kontakta oss på e-post: info@tylosand.se

Visa mer
Visa mindre