Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Ett flygfoto över Tylösand strand

Jobba hos oss på Hotel Tylösand

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare?

Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.

På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG

Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen (för sommartjänsterna gäller särskilda förmåner).

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Läs mer om tjänsterna nedan och välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

Jobbansökan

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand kockar i köket lagar mat

SÄSONGSJOBB

Välkommen till ett spännande och omväxlande säsongsjobb på västkustens mest nytänkande upplevelseresort. Under sommaren går Hotel Tylösand in i högtryck med gäster från världens alla hörn. Ett team på ca 500 medarbetare jobbar för att ge varje gäst en oförglömlig upplevelse. Vill du bli en av oss?

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre

HUDTERAPEUTER & MASSÖRER sökes

Nu söker vi fler utbildade hudterapeuter.

Vi är ett härligt team som jobbar för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt spa. Vi söker dig som har ett självklart driv i ditt yrke och har känsla för kvalitet och service på hög nivå.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Kvinna får ansiktsbehandling
Kockar lagar mat på Hotel Tylösand.

KOCK sökes

Just nu söker vi en kock till vårt härliga köksteam. Vi siktar alltid framåt med både kreativitet, kvalitet och utveckling.

Som person är du noggrann, ambitiös, har en positiv inställning och uppvisar god samarbetsförmåga. Du har relevant arbetslivserfarenhet och givetvis ett genuint intresse för matlagning. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag.

Med våra 4 olika säsongsbetonade restaurangkoncept, finns det mycket goda möjligheter till variation och utveckling inom världens matlagning.

läs mer

Visa mer
Visa mindre