Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

LOKAL FÖR 20-80 PERSONER

Visa mer
Visa mindre

RONNIE PETERSON LOUNGE

Ronnie Peterson Lounge är en hyllning till den legendariska racerstjärnan och knyter an till den nya utställningshallen i The Front House med Per och Åsa Gessles unika samling av Ferraribilar. Lokalen är topputrustad med ett sammanträdesbord för upp till 20 personer, 98-tums skärm, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Ronnie Peterson Lounge

CORBIJN

Designlokal med fotografen Anton Corbijn som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 80 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Anton Corbijn

DILTZ

Designlokal med fotografen Henry Diltz som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 55 personer och utrustad med projektor, dvd, ljudanläggning och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Henry Diltz

GESSLE

Designlokal med Per Gessle som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 80 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår. I lokalen finns många av Per Gessles utmärkelser från Gyllene Tider och solokarriären.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Per Gessle

GYLLENE TIDER

Designlokal med Gyllene Tider som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 72 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Gyllene Tider

DAVID BOWIE

Standardlokal med David Bowie som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 75 personer och utrustad med projektor och trådlöst internet. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal David Bowie

ROY ORBISON

Standardlokal med Roy Orbison som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 30 personer och utrustad med projektor och trådlöst internet. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Roy Orbison

O´NEILL

Designlokal med fotografen Terry O'Neill som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 50 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Terry O'Neill

ROLLING STONES

Designlokal med Rolling Stones som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 30 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår. Möjlighet finns att kombinera Rolling Stones och The Beatles till en stor lokal.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Rolling Stones

ROXETTE

Designlokal med Roxette som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 60 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Roxette

BEATLES

Designlokal med The Beatles som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 30 personer och utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en manöverpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår. Möjlighet att kombinera med närliggande Rolling Stones till en stor lokal med plats för 60 personer.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Beatles