Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

LOKAL FÖR 8-20 PERSONER

Visa mer
Visa mindre

RONNIE PETERSON LOUNGE

Ronnie Peterson Lounge är en hyllning till den legendariska racerstjärnan och knyter an till den nya utställningshallen i The Front House med Per och Åsa Gessles unika samling av Ferraribilar. Lokalen är topputrustad med ett sammanträdesbord för upp till 20 personer, 98-tums skärm, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Ronnie Peterson Lounge

BILLGREN

Designlokal med Ola Billgren som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 12 personer och utrustad med 60-tums tv, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Ola Billgren

ÅKERLUND

Designlokal med Jonas Åkerlund som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 12 personer och utrustad med 60-tums tv, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Jonas Åkerlund

AVEDON

Designlokal med styrelsebord. Plats för upp till 10 personer. Exklusivt designad lokal utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Avedon

TOM pETTY

Standardlokal med Tom Petty som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 12 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Tom Petty

LENNON

Designlokal med John Lennon som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 10 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst internet. Block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal John Lennon

MANDL

Designlokal med Peter Mandl som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 10 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Peter Mandl

COHEN

Standardlokal med Leonard Cohen som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 20 personer och utrustad med projektor och trådlöst internet. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Leonard Cohen

LEMMY

Standardlokal med Lemmy Kilmister som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 10 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Lemmy Kilmister