Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

LOKAL FÖR 80-700 PERSONER

Visa mer
Visa mindre

KONGRESSHALLEN

Designlokal med plats för upp till 700 personer i huvudbyggnaden. Ljus och vacker lokal med högt till tak och hänförande utsikt över havet. Passar till större konferenser, mässor, utställningar, seminarier och events. I anslutning till kongresshallen finns två större grupprum, egen entré och ett café med 200 kvm stor utställningsyta.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal K-hallen

MICHAEL JACKSON

Standardlokal med Michael Jackson som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 80 personer och utrustad med projektor, tre trådlösa ljudsystem och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Hallbergska caféet ligger precis intill lokalen.

Möjlighet finns att kombinera Michael Jackson och Prince till en stor lokal med plats för 224 personer.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Michael Jackson

PRINCE

Standardlokal med Prince som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 80 personer och utrustad med projektor, tre trådlösa ljudsystem, dvd och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår. Hallbergska caféet ligger precis intill lokalen.

Möjlighet finns att kombinera Prince och Michael Jackson till en stor lokal med plats för 224 personer.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Prince

WATSON

Exklusivt designad lokal utrustad med projektor alternativt 60 tums plasma TV, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

Watson en lokal för mellan 40-100 personer.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Konferenslokal Watson