meny
Alla våra rätter är ”to share”, vi rekommenderar ca 5 rätter per person.
KALLT
Pata Negra med parmesan och stenugnsbakat bröd *G, MP • 175
Marconamandel, oliver, Manchego och salami *MP, N • 145
Tonfisktaco med avokado, kimchi, sesamfrön och salladslök *G, MP •165
Gravad eldad röding med nduja – hollandaise, rostade paranötter och picklade sultanrussin *MP, Ä, N • 155
Stenbitsrom med potatischips syrad grädde och rödlök *MP •165
Picklade Vikentomater med fetaost, aprikos, rostade pistagenötter och silverlök *L • 125
VARMT
Kryddsotad ryggbiff med aioli, sparris, chimichurri och chilidrops *Ä • 175
Majstorilla med grillad iberico nacke, pico de gallo, aioli, picklad rödlök och lime *Ä • 165
Krispig fläsksida i buns med kimchimajonnäs, spetskål och sesammarinerad gurka *G, Ä • 165
Friterad kyckling med kryddig harissadipp och ananassalsa *G, Ä, MP • 165
Rödräka med vitlök, chili, grillad citron och stenugnsbakat bröd *G • 175
Friterad pilgrimsmussla med ramslöksmajonnäs och dressad hjärtsallad *G, Ä • 165
Varm tomat och persika med burrata, basilika, picklad lök och rostad salami *L • 145
Majstorilla med sojaglaserad tzay, pico di gallo, chimichurri, picklad rödlök och lime • 145
Patatas bravas chips med riven Manchego och aioli *MP, Ä • 95
Sötpotatiskroketter med argentinsk BBQ sås *Ä, MP, G • 120
SÖTT
Kaffe affogato med vaniljglass, saltkolasås och espresso *MP, Ä • 75
Myntasorbet med limemarinerade jordgubbar och passionsfruktsmaräng *Ä • 95
Pekannötsbrownie med chokladmousse och svenska sommarbär *Ä, MP • 125
Friterade churros med hasselnötskräm och vaniljglass *G, MP • 115
Alla priser i SEK.
*G=gluten, L=laktos, Ä=ägg, N=nötter, MP=mjölkprotein
boka