Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Hotel Tylösand grupptränar med skivstänger.

TRÄNINGSPASS

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningen en central del i vårt spa och i vår fitnessavdelning kan man välja mellan instruktörsledda och virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk. Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför.

Se vårt träningsschema.

AQUA - 45 minuter

Vattenträning i vår stora pool. Minimerar risken för skador genom att du arbetar med eller mot vattnet. Förbättrar styrka, kondition, hållning.

VIRTUELL AQUA - 30 minuter

Vattenträning i vår stora pool med filmvisning. Passet utförs utan instruktör.

LES MILLS BODY BALANCE - 55 minuter

Ett skönt träningspass som hämtar sin inspiration från tai chi, yoga och pilates. Övningar som stärker mag och ryggmuskler. Förbättrar din rörlighet, hållning och balans.

LES MILLS BODY PUMP - 30 minuter

En av världens mest kända träningsformer. Styrketräning med skivstång för hela kroppen. Anpassade vikter och licensierad instruktör som maxar träningseffekten.

LES MILLS SHAPES - 35/45 minuter

Les Mills Shapes är ett lågintensivt styrkepass med inspiration från Pilates, Barre och Power Yoga. Deltagaren kan välja att jobba efter eget tempo och i passet handlar allt om att hitta ”the hot spot” och hålla sig kvar där. Detta är passet du inte visste du behövde men som du inte vill vara utan.

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT - 45 minuter

Oavsett om du är van att styrketräna eller precis har börjat, kommer detta pass att ta din träning till en helt ny nivå. Passet är 45 minuter och uppdelat på 12 helt olika pass, som är vetenskapligt utformade för att hjälpa dig bli att starkare. Där övningarna utförs långsamt och kontrollerat. Du kommer med hjälp av din instruktör lära dig styrketräningens grunder och hur du genomför alla övningar på ett säkert och effektivt sätt för att maxa dina resultat.

BOOTY - 25 minuter

Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på mage, lår och rumpa.

CIRKELTRÄNING - 50 minuter

Optimal träningsform för hela kroppen. En perfekt mix av både styrka och kondition. Träningen består av ett antal omväxlande stationsövningar.

CORE - 25 minuter

Effektiva styrkeövningar för bålen, kroppens kärna. Enkla övningar som stärker mage, ländrygg, förbättrar hållning och förebygger skador. Vi jobbar med egen kroppsvikt, vikter och/eller pilatesboll.

HIIT - 25 minuter

Högintensiv intervallträning, ett pass som består av korta, intensiva och explosiva fysiska aktiviteter som följs av kortare vila. Ett tufft roligt pass där man tränar på max!

STYRKA & KONDITION - 50 minuter

Ett pass med både styrka och kondition. Du arbetar med din egen kroppsvikt men även andra redskap.

SPINNING – 25 minuter

Motionscykla i grupp där instruktören sätter sin prägel på passet till medryckande musik och upplägg! Spinning är en jättebra, allsidig träning som passar de flesta. Du väljer själv om du vill ha lätt eller tuff belastning, med andra ord blir backarna precis så lätta eller svåra som du själv vill.

VIRTUELL SPINNING - 30 minuter

Spinningpass med virtuell filmvisning utan instruktör.

STEP & STYRKA - 25 minuter

Enkla stegövningar där kondition på stegbräda varvas med styrka för hela kroppen. Ett roligt och givande pass fullt med fart och glädje.

TABATA - 50 minuter

Utmanande och högintensivt intervallpass med korta och effektiva intervaller som ger både styrka och kondition.

YOGA FLOW - 50 minuter

Ett lugnt och harmoniskt pass med ett mjukt och skönt yoga flow.

LYMFYOGA - 30/60 minuter

Ett yoga pass där du får återhämtning för kropp och sinne. Vi kombinerar rörelser och stillhet som stimulerar lymflödet och därmed stärker immunförsvaret.

HOT YOGA - 30 minuter

Passet utförs sittandes i vår ”soft sauna” bastu i en mild temperatur på cirka 50 grader. Enkla yogaposer i kombination med behaglig värme so lugnar sinnet och kroppen.

YOGA STRETCH - 25 minuter

Pass med stretchövningar för att förlänga stela muskler där andningen är i fokus. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass. Perfekt som enskild klass eller som komplement till annan träning.

YIN YOGA - 25 minuter

En lugn yogaform där vi sitter och ligger i olika possitioner en längre tid, vanligtvis 3-5 min.

VINYASA YOGA - 50 minuter

Vinyasa betyder ” andningssynkroniserad rörelse”. Ett yoga pass där andning och rörelser samordnas i ett dynamiskt flöde mellan olika positioner.

HATHA YOGA - 60 minuter

Yoga med fokus på att skapa balans i kropp och sinne. Fokus främst på att genom olika övningar nå full kontroll över kroppen.

SAUNA CHILL - 60 minuter

Upplev världens bästa Anti Age behandling med omedelbara

resultat. En unik basturitual med aufguss teknik, där het ånga med härliga dofter viftas ner över gästerna, som svettas rejält. Bastusittningarna innehåller även andningsövningar, stretching och akupressur som varvas med kalla duschar, is-skrubbning, ätbar ansiktsmask och detoxshots. Rekommenderas ej vid högt eller lågt blodtryck.

Åldersgräns 15 år gäller för träningspass, gym och spa på övre plan. Med reservation för ändringar.

Visa mer
Visa mindre