Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kvinna som får en ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

I våra längre ansiktsbehandlingar ingår alltid rengöring, hudanalys, ångpeeling (vid behov även med portömning), brynformning, ansiktsmassage, ansiktsmask, hand- eller skalpmassage. Vi ger råd och rekommendationer för din optimala hudhälsa.

Klassisk ansiktsbehandling

50 eller 75 minuter

En klassisk djuprengörande behandling som anpassas efter din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring med ånga och vid behov portömning, brynformning, ansiktsmassage och ansiktsmask, skalp- eller handmassage. Avslutas med vårdande produkter för ansikte och ögon.

Pris: 50 minuter 895 kr, 75 minuter 1 195 kr

Superfood glow ansiktsbehandling

50 minuter

Denna veganska ansiktsbehandling stimulerar huden med näringsrika och essentiella mineraler från kraftfulla och närande produkter. Rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och skalpmassage. Avslutas med en skräddarsydd ledmask med ett ljus som anpassas efter dina behov. Detta är en behandling för dig som vill ha extra lyster och mer energi till din hud.

Pris: 895 kr

Enzympeeling

25 minuter

Denna kraftfullt hudstrukturförbättrande behandling riktar sig mot de första tecknen på åldrande och motverkar en glåmig, trött och ojämn hudton. En enzympeeling som passar alla hudtyper. Huden blir klarare, fastare och smidigare med underbar lyster. I behandlingen fåår du en dubbelpeeling och medan den verkar njuter du av en skalpmassage. Behandlingen avslutas med en mask som ger ett extraordinärt partyglow på kort tid.

Pris: 700 kr

Slätare hud

75 minuter

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård för en strålande och porslinslik fräschör. Denna kraftfulla ansiktsbehandling slätar ut fina linjer och rynkor med synliga förbättringar av både fasthet och elasticitet. I behandlingen ingår förutom de vanliga momenten även två olika masker och serum, varav en specialmask. Dessutom en ljuvligt skön massage av ansikte, dekolletage och nacke. För optimal spänst åt din hud avslutas behandlingen med en ledmask som stimulerar din kollagenproduktion. Upplevelsen förstärks med massage av händer, armar och skalp.

Pris: 1195 kr

PRX-T33

Behandlingen inleds med konsultation och hudanalys för att säkerställa optimalt resultat. PRX-T33 är en djupverkande, biorevitaliserande behandling för alla hudtyper. Hudens funktioner stimuleras på djupet och förbättrar effektivt ålderstecken som t.ex. linjer, rynkor och tappad elasticitet. Behandlingen stimulerar hudens egen kollagenbildning, ger djup återfuktning och lyster, återskapar hudens fyllighet, jämnar ut hudtonen samt ökar cellförnyelsen. I behandlingen ingår en avslutande ICE-mask och ett efterbehandlings kit som du får med dig hem för optimalt resultat.

OBS! Du ska inte boka PRX-T33 om du är gravid eller ammar. Du bör heller inte ha gjort andra avancerade hudbehandlingar två veckor före PRX-T33.

Pris:

50 min ansikte 1 795 kr

75 min ansikte och hals 1 995 kr

75 min ansikte, hals och dekolletage 2 495 kr

Dermalogica Luminfusion

Behandlingen inleds med konsultation och hudanalys för att säkerställa optimalt resultat. Dermalogica Luminfusion är en helt unik behandling med retinolpeeling, nanoinfusion och LED-ljusbehandling som har en unikt djupgående effekt på både pigmentförändringar och cellförnyelse. Behandlingen ökar fukthalt och lyster i huden samt slätar ut fina linjer och rynkor. Den förbättrar även hudens förmåga att optimera syre. I behandlingen ingår även Dermalogica PRO eyflash, en kraftfull kemisk peeling som reducerar fina linjer och ojämnheter.

Obs! Du ska inte boka denna behandling om du har en känslig hudtyp.

Pris: 50 min 1 495 kr

boka

Visa mer
Visa mindre