Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Två pojkar i sanddynorna framför Hotel Tylösand

PÅSKLOVsaktivitet

Fira påsklovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni makalösa naturupplevelser precis utanför dörren och aktiviteter som passar både stora och små. Bege er på ett äventyr längs med vackra Prins Bertils stig, spela kubb på stranden, besök något av Halmstads 55 naturreservat, gå på vårt prisbelönta spa, boka en skön behandling tillsammans, utmana familjen i pingis eller shuffleboard, lek och pyssla i vårt lekrum och mycket mer.

Boka vårt Spapaket med barn och gör er redo för ett par härliga dagar tillsammans i Tylösand.

BARN PÅ SPA

Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn under 15 år är välkomna på nedre plan tillsammans med en vuxen till och med klockan 18 alla dagar.

ALLT DETTA INGÅR I SPAPAKET MED BARN:

  • Övernattning
  • Frukost
  • Trerätters supé för vuxen
    För barn till och med 15 år ingår en varmrätt från vår barnmeny.
  • Tuffers Clubs påsklovsprogram - Kommer inom kort.
  • Entré till The Spa
    Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn under 15 år är välkomna på nedre plan tillsammans med en vuxen till och med klockan 18 alla dagar. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
  • Fritt trådlöst internet

PRIS/BOKA

Klicka på bokningsknappen nedan för att se priser och boka eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se så hjälper vi dig. Påsklovet går att boka under lovveckorna. Vi reserverar oss för ändringar.

boka

Visa mer
Visa mindre

SPABEHANDLING

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under påsklovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Behandling Ryggmassage