Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

The Front House Hotel Tylösand

THE FRONT HOUSE

Det är med glädje och stolthet vi hälsar välkomna till The Front House – den nya hotellbyggnaden som förstärker Hotel Tylösands kapacitet med 39 nya rum, en utställningshall med Per och Åsa Gessles unika samling av Ferraribilar – och den topputrustade konferenslokalen Ronnie Peterson.

NYTT OCH BEFINTLIGT SMÄLTER SAMMAN

Fasaden i The Front House har fått samma vita puts som resten av hotellet och knyter även arkitektoniskt an till den befintliga huvudbyggnaden på ett sätt som nästan trollar bort känslan av att en ny byggnad har tillkommit.

39 NYA DUBBELRUM I DESIGN AV ÅSA GESSLE

De 39 hotellrummen i The Front House är dubbelrum på ca 28 kvm, designade av Åsa Gessle och inredda i varma och milda färger med Tylösands strand, sand och dyner som främsta inspirationskälla.

BEKVÄMT, BEKVÄMARE, HOTEL TYLÖSAND

Samtliga rum i The Front House har liksom det övriga hotellet Carpe Diem-sängar, soffa, skrivplats, badrum med dubbla handfat, dusch, separat toalett och Chromecast för bekväm tillgång till dina favoritkanaler. Några av rummen har dessutom terrass.

GESSLES FERRARISAMLING

I bottenplanet på The Front House bjuds det på unika upplevelser för alla med minsta intresse av exklusiva bilar. Här finns en permanent utställning med delar av Per och Åsa Gessles unika bilsamling, i de flesta fall Ferraribilar som är tillverkade i ytterst begränsat antal.

- Mitt bilintresse började när jag var liten och fick se bilderna på John Lennons psykedeliskt målade Rolls-Royce. Snacka om inspiration – en sådan ville man ju ha. Men just då fick jag nöja mig med att samla på Corgi Toys-leksaksbilar och bygga upp Scalextric-bilbanan med min storebror Bengt.

- Det var Ferrari Dino som fick mig att bli såld på Ferraribilar. Tony Curtis körde en röd Dino i ”Snobbar som jobbar” och på innerkonvolutet till George Harrisons ”Living In The Material World”-album ser man alla musiker ha picknick i hans trädgård och i bakgrunden står det en brun Dino. Det var något att fantisera om för en tonåring i Vilshärad, ler Per Gessle.

Läs mer om utställningen.

KONFERENSLOKALEN RONNIE PETERSON

Hotel Tylösand är ett av Sveriges mest uppbokade konferenshotell och därför har vi förstärkt vår kapacitet med den topputrustade och specialdesignade konferenslokalen Ronnie Peterson i The Front House.

Den 60 kvm stora konferenslokalen i The Front House är inredd som en hyllning till den legendariske svenska racingstjärnan. Perfekt för styrelsemöten, ledningsgrupper och mindre grupper på upp till 20 personer.

Välkommen till de nordiska konferenshotellens Ferrari. Boka på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se.

boka rum

Visa mer
Visa mindre
Hotel_Tylosand_entre_The_Front_House.jpeg
Ferrari_Daytona_SP3_2022.jpg
Interior_Hotellrum_The_Front_House_Hotel_Tylosand.jpg
Ferrari_458_Speciale_Aperta_2015.jpg
Ferrari_F12_tdf_2016.jpg
Ferrari_La_Ferrari_Aperta_2017_interior.jpg
Ferrari_La_Ferrari_Aperta_2017_rear.jpg
Ferrari_SP2_Monza_2020.jpg
Foaje_Hotel_Tylosand_och_Per_Gessles_unika_bilsamling_permanent_utstallning_i_The_Front_House.jpg
Hotel_Tylosand_entre_The_Front_House01.jpeg
Hotel_Tylosand_Rod_Ferrari_Dino_246_GT_passenger_side_1971.jpg
Hotellrum_The_Front_House_Hotel_Tylosand.jpg
Interior_Sang_Hotellrum_The_Front_House_Hotel_Tylosand.jpg
McLaren_Senna.jpg
Stor_konferenslokal_The_Front_House_Hotel_Tylosand_20_stolar.jpg
Stor_konferenslokal_The_Front_House_Hotel_Tylosand.jpg