Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Man med hörlurar som lyssnar på ljudterapi

LJUS & LJUD

Välkommen till vårt unika ljus- och ljudrum på The Spa. Här erbjuder vi två separata och kostnadsfria aktiviteter som du kan njuta av antingen tillsammans eller helt oberoende av varandra. Upptäck fördelarna med rödljusterapi och ljudterapi i en avkopplande miljö.

Ljusterapi

I denna avdelning av vårt spa kan du uppleva fördelarna med rödljusterapi, som använder rött och nära infrarött ljus (NIR) för att främja hälsa och välbefinnande. Det röda ljuset är känt för att förbättra hudens tillstånd genom att stimulera kollagenproduktionen, vilket kan minska rynkor och ge en jämnare hudton. Det kan även lindra hudproblem som akne och eksem.

Nära Infrarött Ljus (NIR)

NIR-tekniken går djupare och kan bidra till återhämtning av muskler och lindring av muskel- och ledvärk. Det har också visat sig ha en positiv inverkan på sömnkvalitet och humör.

Behandlingsprocess

Denna kostnadsfria behandling involverar en rödljuspanel som belyser hela kroppen, en sida åt gången, i endast 10 minuter per sida. Denna effektiva metod säkerställer att du får en optimal dos av ljusets hälsofördelar.

Tips! Låna ett par hörlurar med ljudterapi för en extra avkopplande stund.

Ljudterapi

I samma avdelning erbjuder vi även ljudterapi, där toner med olika frekvenser samverkar för att läka obalanser och skapa ny energi medan du vilar en halvtimme. Hörlurarna får du låna utan kostnad.

Med till exempel en ton på 110 Hz i ena örat och 115 Hz i andra örat är den läkande energin 5 Hz. När hjärnan får skapa denna signal börjar den läka det som är i obalans. Olika frekvenser ger olika läkningsprocesser.

Denna kombinerade terapi är utformad för att ge dig en omfattande upplevelse som riktar sig mot både kropp och sinne, och ger en känsla av förnyelse och vitalitet. Besök vår avdelning för ljus- och ljudterapi och upplev en värld av avslappning och återhämtning.

LED-LJUSMASK

Med en Led-ljusmask över ansiktet stimuleras cellåterväxten och hudens åldrande bromsas effektivt. Behandlingen är även mycket verksam mot acne, fet hud och andra orenheter.

Hur går det till?

En Led-ljusmask ökar blodtillförseln och stimulerar aktiviteten i immunsystemet. Celldödsprocessen vänds och istället börjar cellerna att reparera sig, vilket leder till en föryngring av cellerna. Detta har en gynnsam effekt som läker inflammationer och ger en synbart positiv effekt på huden. Masken kan hyras i spareceptionen.

BOKA

Visa mer
Visa mindre
En kvinna och en man med LED-masker på sig