Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Hotel Tylösand Leif's Lounge, gäster äter och umgås

SMAKER FÖR ALLA SMAKER

Varför välja mellan fun eller fine dining? Våra fyra specialiserade restauranger bjuder på en lång rad kittlande smakupplevelser i toppdivisionen: från klassiska svenska rätter till tapas, grillat, pizza, sushi, skaldjur och asiatisk fusion.

Allt som serveras på din tallrik har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Frågan är bara om du känner för en magnifik symfoni eller het rock’n’roll?

Dessutom frestar vi med ett flertal välfyllda barer, där våra skickliga bartendrar är redo att hjälpa dig släcka törsten såväl inne som ute under sommarsäsongen.

Psst... Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. Tack för att du betalar med ditt kort.

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Restaurang Tylöhus köksmästare i köket

RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till vår största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson en klassisk svensk à la carte-meny med egen twist från noggrant utvalda råvaror.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

LEIFS BAR & GRILL

Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat och pizza i skönt avspänd miljö med öppna dörrar till terrasserna hela sommaren. Utgångsläget i köket är rustikt, fräckt, överraskande och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt. Öppet under sommarsäsongen.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Leif's Bar & Grill
Hotel Tylösand Leif's Pizzeria

LEIFS PIZZERIA

På Leif's Pizzeria serverar vi ångande nygräddade pizzor du inte får nog av. Lyxiga pizzor med spännande topping, riktigt bra pizzabottnar och goda tomatsåser. Alla våra pizzor går även att beställa som take away. Öppet året runt.

Läs mer

Visa mer
Visa mindre

TITUS TAPAS

Titus Tapas är vår version av det spanska kökets läckraste smårätter – vilket betyder att vi hämtar influenserna, inspirationerna och smakerna från hela världen – i Harplinge eller på andra sidan jordklotet. På Titus Tapas är det opretentiös stämning, crossoverkänsla och högsta kvalitet som gäller. Öppet under sommarsäsongen.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Titus Tapas sällskap på veranda
Hotel Tylösand Bettans Bar Solnedgång

BETTANS BAR

Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser. Bettans Bar har en inriktning med skaldjur, sushi och asiatisk fusion som spännande kulinarisk twist. Öppet under sommarsäsongen och för julbord.

läs mer

Visa mer
Visa mindre