Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Hotellrum med havsutsikt på Hotel Tylösand

VÅRA RUM

Rummen på Hotel Tylösand präglas av en naturligt harmonisk inredningsstil där effektfulla kontraster mellan dämpade färger och ljus skapar en stilfull, varm och trivsam miljö.

Bakom vår ”look” står Åsa Gessle, inspirerad av decenniers hotellupplevelser i världens metropoler sedan genombrottet för Roxette 1989.

Åsa har skapat en sober, stilren och skandinavisk design för en känsla av tidlöshet som samtidigt är omisskännligt nu.

Visa mer
Visa mindre
Hotellrum Classic Design på Hotel Tylösand

CLASSIC DESIGN

Classic Design är våra dubbelrum i huvudbyggnaden. Modern och elegant stil med snickerier i sobert dämpade toner. I effektiv kontrast till de dova snickerierna står en ljus golvbeläggning i form av klinker och heltäckningsmatta. Design av Åsa Gessle.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

SUPERIOR

Superior är våra nya dubbelrum i The Front House på ca 30 kvm. Rummen är designade av Åsa Gessle och inredda i varma och milda färger med Tylösands strand, sand och dyner som främsta inspirationskälla.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotellrum i The Front House på Hotel Tylösand
Deluxe rum på Hotel Tylösand.

DELUXE

I Strandhuset bor du exklusivt i rymliga Deluxerum. Färgsättningen är genomgående hämtad från naturen utanför och inredning och tyger inspirerade av de vindborstade tallarna och strandgräset på dynerna. Stilrent, sparsmakat och väldigt förankrat i bästa svenska designstil av arkitekt Kay Linghoff och Åsa Gessle. Deluxerum hav har havsutsikt och Deluxerum land har utsikt mot landsidan.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

GRAND DELUXESVIT

Den översta våningen på Strandhuset är indragen för att lämna plats åt stora takterrasser, våra Grand Deluxesviter. Per Gessle är en av hotellets delägare och han delar gästvänligt och frikostigt med sig av musikminnen i stora sviterna The Look, The Joyride, The Big L och The Perfect Day. Sviterna är välutrustade penthouse med allt man kan önska sig för att må riktigt bra, oavsett om man är popartist eller helt vanlig gäst. Alla har dessutom en möblerad terrass med en magisk havsutsikt.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre
Grand Deluxe svit på Hotel Tylösand
Classicrum på Hotel Tylösand.

CLASSIC

Våra Classicrum är rum med en lite enklare standard belägna i en äldre del av hotellet. Ingen havsutsikt och rummen saknar luftkonditionering och hiss.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre