Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Bild på kötträtt inne i Leifs Bar & Grills kök

LEIF’S BAR & GRILL

Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat och pizza i en avspänd miljö, där du omges av guldskivor, affischer och utmärkelser från Per Gessles fenomenala karriärer med Roxette, Gyllene Tider och som soloartist.

Utgångsläget i köket är att skapa smaksensationer och servera kötträtter man vill skriva poesi om. Inte minst eftersom vi mörar vårt eget kött till absolut perfektion. Allting är rustikt, fräckt, överraskande och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt.

Men allt handlar självklart inte bara om kött. För dig som älskar mat som smakar lite mer, men inte äter kött, lägger vi ribban precis lika högt: vi har alltid en läcker stenugnsbakad vegetarisk pizza och vårt mål är att grilla den godaste vegetariska hamburgaren i Halmstad.

Så välkommen att slå dig ner i baren och ta en öl eller drink med lite goda tilltugg. Eller varför inte beställa bord för att äta en nygräddad pizza eller en saftigt grillad köttbit med dina favorittillbehör.

Och bara för att bevisa talesättet att inget är så bra att det inte kan bli ännu bättre — under det varma halvåret öppnar vi upp Leif’s mot Solgården, så då är det ett måste att njuta av god mat och dryck med svårslagen atmosfär och underbar utsikt på våra vädersäkra terrasser.

ÖPPETTIDER 2024

Leif's Bar & Grill har öppet under vår sommarsäsong. Men Leif's lyxiga pizzor serverar vi året runt på Leif's Pizzeria.

Á la carte

29 juni - 4 augusti

Dag: Alla dagar 12-15

Kväll: Söndag - torsdag från klockan 19. Fredag och lördag från 19.30

Leif's lunchmeny

Leif's a la carte meny

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Ett sällskap som äter kring ett bord på Leifs Bar & Grill
Utsikt över borden i Leifs Bar & Grills terass