Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Spapaket Relax med hotell, spa och pizza på Hotel Tylösand

SPAPAKET RELAX

Vårt kanske mest avslappnade spaerbjudande heter Spapaket Relax och det är inte tomma ord. Här checkar ni in kl 18 och kan direkt gå upp till rummet och byta om till mysig badrock och tofflor. Sedan väntar The Spa med en välkomstdrink och två våningar av ren njutning – till exempel filmvisning i stora poolen kl 19 och 21.

Leif’s Pizzeria hänger ihop med spaavdelningen, så när det börjar kurra i magen är det bara att behålla badrockarna på och gå några steg från The Spa direkt in till restaurangen. Där njuter ni en läcker nygräddad deluxepizza direkt från stenugnen, något gott att dricka och så Leif’s förföriskt goda chokladfondue på det.

Sedan är det bara att glida tillbaka till myset på The Spa med ett stjärnglittrande Kattegatt som fond ända fram till kl 23. Efter en god natts sömn väntar vår omtalade frukostbuffé med sitt stora utbud av läckerheter morgonen därpå. Kl 11 är det dags för utcheckning, men ni har tillgång till The Spa ända fram till kl 14.

boka

ALLT DETTA INGÅR SPAPAKET RELAX:

  • Övernattning med incheckning från kl 18 och utcheckning kl 11
  • Bio på spa
  • Lån av badrock - tofflor att ta med hem
  • Frukostbuffé

Obs! Barn under 15 år har tillgång till nedre plan på vårt spa till och med kl 18 alla dagar.

BOKA SPAPAKET RELAX

Klicka på bokningsknappen för att se alla våra olika spapaket. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig med din bokning. Observera att det är olika tider för incheckning, middag och tillgång till spa beroende på vilket spapaket du väljer. Spapaket kan bokas hela året utom under sommarmånaderna juni-augusti.

VÅRA RUM

Rummen på Hotel Tylösand utmärks av en naturligt harmonisk inredningsstil där elegant dämpade färger och ljus skapar en kontrastrik, varm och välkomnande atmosfär.

Bakom vår unika look står Åsa Gessle, som har blivit inspirerad av årtionden av hotellupplevelser i världens metropoler sedan Roxettes internationella genombrott år 1989. Åsa har skapat en stilren, subtil och skandinavisk design som på ett smakfullt sätt förenar det tidlösa med det nutida.

SPAPAKET VID TYLÖSANDS STRAND

Hotel Tylösand finner du på den halländska västkusten precis vid vackra Tylösands strand. Här finner man det kristallklara vattnet som lockar besökare från hela Sverige. Hotellet ligger ett stenkast från havet och Tylösands strand är en av Sveriges mest besökta badstränder. Med sin längd på sju kilometer är det svårt att inte imponeras.

När du bokar ett spapaket hos oss kan du njuta av havet på avstånd från spaanläggningen genom att använda vår utomhuspool, eller gå direkt ner till stranden. För den som önskar är det enkelt att ta sig ner till sandstranden genom att följa en av stigarna eller bryggorna över sanddynorna.

The Spa har följande öppettider:

Måndag-torsdag: 6-21

Fredag-lördag: 6-23

Söndag: 6-21

BOKA

Visa mer
Visa mindre