Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kock lagar mat på Hotel Tylösand.

LUNCH I RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.

Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 undantag för vår sommarsäsong. Pris: 195 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år.

BOKA BORD

Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

bOKA BORD

Visa mer
Visa mindre

MENY

Menyn gäller från 28 april - 27 juni och 4 augusti - 14 september 2025.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Crispy bites med pepparrot- och gurkdipp
  • Pocherad kolja med vitvinssås, handskalade räkor, dill och picklade grönsaker
  • Kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Paj med soltorkade tomater, oliver och fetaost
  • Kryddig fisk- och skaldjursgryta “bouillabaisse”
  • Örtbakad rapsgrisrygg med rostad vitlökssky och haricots verts
  • Ramslökstortellini med ricotta, spenat och bakade tomater
  • Patatas bravas med aioli
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig dumpling fylld med grönsaker och garidipp
  • Yuzu- och sojabakad laxfilé med svensk sockertångssallad och wasabi crunch
  • Stekt kyckling clubsteak-teriyaki med sesamwokade vårprimörer
  • Rostad färskpotatis med kimchimarinerad kål
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Crispy bites med pepparrot- och gurkdipp
  • Pocherad kolja med vitvinssås, handskalade räkor, dill och picklade grönsaker
  • Kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Paj med soltorkade tomater, oliver och fetaost
  • Kryddig fisk- och skaldjursgryta “bouillabaisse”
  • Örtbakad rapsgrisrygg med rostad vitlökssky och haricots verts
  • Ramslökstortellini med ricotta, spenat och bakade tomater
  • Patatas bravas med aioli
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Slider med skagenröra, picklad fänkål och rödlök
  • Crispy bites med pepparrot- och gurkdipp
  • Pocherad kolja med vitvinssås, handskalade räkor, dill och picklade grönsaker
  • Rosastekt ryggbiff med vitlöksbakade tomater, syltlök och sockerärtor
  • Barbecuesås
  • Portvinssås
  • Tryffelbearnaise
  • Rostad färskpotatis Provençale
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig dumpling fylld med grönsaker och garidipp
  • Yuzu- och sojabakad laxfilé med svensk sockertångssallad och wasabi crunch
  • Stekt kyckling clubsteak-teriyaki med sesamwokade vårprimörer
  • Rostad färskpotatis med kimchimarinerad kål
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
Visa mer
Visa mindre