Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kock lagar mat på Hotel Tylösand.

LUNCH I RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.

Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 195 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år.

BOKA BORD

Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

bOKA BORD

Visa mer
Visa mindre

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk dumplings med ponzusås
  • Vaxbönor med gremolata och rostade pinjenötter
  • Vinpocherad kolja med musselsås, chili, dill och handskalade räkor
  • Långbakad rapsgriskarré med rökt paprikakräm
  • Stekt färskpotatis med variation på lök
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Panerad tofu med chili- och röd currydipp
  • Paj med smörstekt purjolök och lagrad cheddarost
  • Inkokt lax med vitvinssås och marinerade primörer
  • Halstrad oxbringa med pepparrotssås och råstekt sparris
  • Potatispuré med citron och örter
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Nätvårrulle med Kantonesisk sukisås
  • Rostade rödbetor med kapris, persilja och pumpafrön
  • Havets wallenbergare med tartarsås och rotfruktscrudité
  • Cajunstekt kycklingklubbfilé med ramslök och wokade grönsaker
  • Örtdressad kokt potatis
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk dumplings med ponzusås
  • Vaxbönor med gremolata och rostade pinjenötter
  • Vinpocherad kolja med musselsås, chili, dill och handskalade räkor
  • Långbakad rapsgriskarré med rökt paprikakräm
  • Stekt färskpotatis med variation på lök
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Panerad tofu med chili- och röd currydipp
  • Paj med smörstekt purjolök och lagrad cheddarost
  • Inkokt lax med vitvinssås och marinerade primörer
  • Halstrad oxbringa med pepparrotssås och råstekt sparris
  • Potatispuré med citron och örter
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk dumplings med ponzusås
  • Vaxbönor med gremolata och rostade pinjenötter
  • Vinbakad kolja med musselsås, chili, dill och handskalade räkor
  • Wienerschnitzel på kalv med rödvinssås, citron och kryddsmör
  • Högrevsslider med svartpepparmajonnäs och syrad silverlök
  • Rostad färskpotatis med örter och vitlök
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Nätvårrulle med Kantonesisk sukisås
  • Rostade rödbetor med kapris, persilja och pumpafrön
  • Havets wallenbergare med tartarsås och rotfruktscrudité
  • Cajunstekt kycklingklubbfilé med ramslök och wokade grönsaker
  • Örtdressad kokt potatis
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
  • Visa mer
    Visa mindre