Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

teambuilding

Visa mer
Visa mindre
Människor i grupp håller om varandra i en huddle

Mission Completed

Ta er ut på ett äventyr fyllt av glädje och rörelse med hjälp av surfplatta. Punkterna på kartan öppnar upp ett brett utbud av roliga frågor och utmaningar som garanterar att era lagmedlemmar får en fantastisk upplevelse tillsammans.

Mission Completed ger er möjlighet att utforska omgivningarna samtidigt som aktiviteten skapar engagemang och stärker banden bland deltagarna. Med intressanta frågor och underhållande utmaningar tävlar ni lagvis om att samla ihop flest poäng.

Tidsåtgång: 1,5 timme

Max antal: 1 000 personer

Visa mer
Visa mindre

Slaget om Skatten

Aktiviteten består av tre delar och tar er genom en auktion, mångkamp och skattjakt där laget som först lyckas öppna skattkistan vinner skatten. Äventyret inleds med en auktion där ni med hjälp av Aventipengar har möjlighet att buda hem föremål som ger fördel i den efterföljande mångkampen. Här utmanas lagets strategiska tänk, skicklighet och

samarbetsförmåga där varje vinst belönas med en ledtråd som leder er närmre skatten.

Tillsammans ska laget, med hjälp av de vunna ledtrådarna, lista ut rätt kod för att öppna skattkistan.

Tidsåtgång: 2 timmar

Max antal: 500 personer

Visa mer
Visa mindre
Man sjunger i duschen med mikrofon i handen
Blå retro portabel tv

ALLA TIDERS

I denna frågesport får ni följa med på en nostalgitripp där vi kikar vi in i fyra årtionden från 70-talet fram till 2010. Lagvis får ni svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter och så vidare duggar tätt i denna underhållande frågesport som ger många härliga minnen. Finns endast på svenska.

Tidsåtgång: 2 timmar

Max antal: 500 personer

Visa mer
Visa mindre

KAMPEN OM KLOCKAN

Här går det ut på att lösa en utmaning på 60 sekunder. Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som ska möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr? Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1 timme

Max antal: 300 personer

Visa mer
Visa mindre
Kvinna håller upp orange klocka framför ansitktet
Hand som håller upp en vinnarmedalj

MÄSTARNAS KAMP

Utmana varandra i Mästarnas kamp, där det gäller att kämpa och fokusera. Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som fysisk uthållighet, tidsuppfattning och styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. Vinnande lag direktkvalificeras till final, medan resterande deltagare får chansen att knipa en sista finalplats i en utslagning. När finalisterna är klara ställs de mot varandra för att i ett slutgiltigt moment utse företagets mästare. (Vid grupper över 30 personer utses ett lag som vinnare, annars en individ). Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

Tidsåtgång: 2 timmar

Max antal: 500 personer

Visa mer
Visa mindre