Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Poolbio i The Spa.

THE SPA MAXAR VÄLBEFINNANDET

The Spa är vårt uppskattade och omtalade center för maximerat välbefinnande. Här väntar två plan med upplevelser som känns i hela kroppen – allt självklart producerat med fokus på hållbarhet genom energioptimering.

Njut av inne- och utepooler, gym med fitnessprogram och spinningssal med toppteknik från Techno gym, högklassigt ljudsystem, bar, DJ och Tylös lyxigaste bastu. En eller flera gånger om dagen bjuder dessutom biovisningen i infinitypoolen på fantastiska bild- och ljudupplevelser och under övrig tid skapar fiberoptisk teknik i det svarta taket stämningsfulla mönster i rummet och på vattenytan i poolen.

Kort sagt, på The Spa väntar en lång rad upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. När ses vi?

spa med bio, pool, dj och bar

På entréplan hälsas du välkommen in i poolområdet med den stora infinitypoolen, bubbelpooler, gemensam bastu och kallbad. Njut av en förfriskning och ett läckert hälsotilltugg i poolbaren eller gå in i maximalt chill-läge med en av dagens swim in-filmer – såvida du inte hellre vill köra hårt på ett av våra tuffa aquapass.

Poolbion bjuder på fantastiska bild- och ljudupplevelser en eller flera gånger om dagen och under övrig tid skapar fiberoptisk teknik i det svarta taket stämningsfulla mönster i rummet och på vattenytan i poolen.

Intill infinitypoolen frestar en snyggt designad bar med läckra drycker och en meny med smårätter. Och eftersom musik och popkonst är en del av vår själ får bartendern på fredagar och lördagar sällskap av en DJ som maxar välbefinnandet med väl vald musik för kropp och själ.

20 rum med nytänkande behandlingsformer, frisör, nagelsalong och spashop - vart du än vänder dig finns det nya sköna möjligheter att bli utpumpad och bortskämd. Känn dig som en kung. Eller drottning. Eller både och.

TA DIG TILL ETT HÖGRE PLAN

På övre plan är åldersgränsen 15 år. Här väntar inne- och utepooler, gym och spinningssal med toppteknik, högklassigt ljudsystem och Tylös lyxigaste bastu.

Här finns även vår Happy Lounge. Vad det står för kommer du att förstå när tankarna skingras och välbefinnandet långsamt börjar sprida sig i hela kroppen.

I övrigt kan du njuta av utomhus- och feelgoodpool, fotbad, ångbastu, softsauna, dusch, vilrum, fitnessområde och spaterrass med utsikten man aldrig tröttnar på. Allt detta och ett kallt glas champagne därtill. Ibland är livet rättvist.

BIOHACKING, SKRUBB, FILM ELLER TRÄNING?

På The Spa har du alla möjligheter att hitta just din form av välbefinnande. Njut av en biohackingbehandling som får kroppen att själv starta unika välmåendeprocesser, se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp livsandarna med en resultatinriktad behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

Kort sagt, på The Spa väntar en lång rad upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där välmående, avslappning och träning går hand i hand med att prata, skratta, lyssna på bra musik och känna hur energiförrådet fylls på igen.

Obs! Barn under 15 år har tillgång till nedre plan på vårt spa till och med klockan 18 alla dagar.

Visa mer
Visa mindre
Kvinna som blir behandlad med röd laser

BIOHACKING – EN LYSANDE IDÉ

Vinnande koncept mår alltid bäst av att uppdateras och därför är The Spa alltid en plats som förändras med nya idéer som hjälper till att maximera ditt välmående.

Som första spa i Sverige introducerade vi 2021 en lång rad spännande och smarta biohackingbehandlingar som hjälper kroppen att själv trigga igång immunförsvaret, öka energin, bränna fett och mycket mer.

Tillsammans med vårt övriga utbud skapar de ett unikt erbjudande på vår spa- och wellnessavdelning, så missa inte chansen till en riktig välmåendekick.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre

BEHANDLINGAR MED GULDKANT

The Spa bjuder ständigt på nytänkande välbefinnandekickar – från våra banbrytande biohacking- behandlingar till The Spa-favoriter som klassisk eller super food glow ansiktsbehandling, ekologisk sockerskrubb och förstås Tylösands deluxebehandling med polerande kroppspeeling, inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur med extra allt.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Ansiktsbehandling på kvinna på Hotel Tylösand.
Par som tränar med vikter i gymmet.

DIN KROPP KOMMER ATT TACKA DIG

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk.

Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Välj mellan yoga, aqua, spinning, Body Pump och så vidare - allt utan extra kostnad för dig som är spagäst. Samtliga pass är drop-in och åldersgränsen 15 år, både för passen och gymmet.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

MIXA, MATCHA OCH MÅ VÄL

På The Spa finns aktiviteter som triggar både kropp och själ. Testa till exempel vår sparitual med sex lyxiga produkter från Elemis. Njut av att bli skönt ren och len med produkter för både ansikte och kropp.

Ett måste är att boka vårt Spalabb innan du anländer. I spalabbet mixar och tillverkar du egen skrubb tillsammans med andra efter våra ekologiska recept. Allt som du tillverkar får du självklart ta med och fortsätta njuta av hemma.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Två kvinnor och två män som tillverkar egen skrubb
Bartender gör drinkar i baren i The Spa.

ÖPPET ALLA DAGAR

ÖPPETTIDER

Måndag-torsdag och söndag klockan 6-21 (entré till klockan 20).

Fredag-lördag klockan 6-23 (entré till klockan 22).

SOMMARÖPPET (28 juni-4 augusti):

Måndag-söndag 6-20

OBS! Dagspa går inte att boka under vår sommarsäsong (29/6-4/8 2024).

Visa mer
Visa mindre