Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kvinna som får en kroppsbehandling

KROPPSBEHANDLINGAR

Proteinkicken - 50 minuter

En lyxig helkroppsbehandling när huden behöver extra mycket kärlek. Denna ljuvligt avkopplande behandling startar med en torrborstning och därefter packas du in i en härlig mjörlkproteinbas som är rik på vitaminer, aminosyror, mineraler och naturligt växtkollagen från japansk kameliaolja och havreextrakt. Du blir inpackad så att huden mättas med vårdande, närande och lugnande mjölkproteiner samtidigt som du får en rogivande ansikts- och skalpmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med en lätt massage.

Pris: 995 kr

Olja och salt - 50 minuter

En rengörande och återfuktande exfolieringsritual som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt torrborstning ringlas rikligt med varm olja över hela kroppen innan saltpeeling appliceras med långa, svepande rörelser. Därefter blir du inpackad medan ansiktet rengörs, peelas och återfuktas. Efter dusch avslutas behandlingen med applicering av en ljuvligt doftande kroppskräm som ger huden den där härliga silkeskänslan med fukt och lyster.

Pris: 995 kr

Detox med alger & te - 75 minuter

En riktig kroppsrensning som maxar din energi. Inleds med torrborstning och därefter ett utrensande serum baserat på grönt te och marina alger. Vi följer upp med en inpackning och avslutningsvis masseras en silkeslen olja in över hela kroppen med extrakt från havtorn, citron och enbär. Du lämnar oss med ny kraft och härlig energi i kroppen. Efter behandlingen rekommenderar vi att du dricker rikligt med vatten. För maximal detoxeffekt rekommenderar vi även att du bokar en IR-behandling i samband med behandlingen.

Pris: 1 195 kr

Tylösand Deluxe – 75 minuter

Vår exklusiva behandling med extra allt får dig att glänsa. Här har vi valt de bästa och lyxigaste av alla våra produkter i en behandling som inleds med en polerande kroppspeeling för en sammetslen hud. Därefter en ljuvligt mjuk inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur som lockar fram lystern. Avslutas med en skön dusch och en lättare massage med för dig anpassade produkter.

Pris: 1 395 kr

Mamma - 50 minuter

De månader du väntar ditt barn är en speciell tid. Denna behandling knyter samman mor och barn genom beröringens fantastiska kraft, där vi behandlar två hjärtslag som ett. Avslappnande massage med olja som verksamt motverkar hudbristningar och svalkande gelé för trötta, tunga ben och fötter. Avslutningsvis en skön skalpmassage. Total avslappning för en blivande mamma.

Pris: 895 kr

Aroma cupping by Myrberg ™

En unik holistisk signaturbehandling, baserad på kunskap från Traditionell Kinesisk Medicin, med 3 olika metoder; akupressur, koppning och aromaterapi. Alla erkända behandlingsmetoder som stått i människans tjänst i tusentals år, och som nu kombineras i de 4 unika AROMA CUPPING by Myrberg™ massagebehandlingar, med 4 olika effekter.

Detox - energi - relax - ground

Alla fyra behandlingar har var sin effekt på kropp & sinne och var och en har sin egen specialutvecklade Holistic Body Oil, med äkta eteriska oljor. De eteriska oljeblandningarna stärker olika organ i kroppen och är noga utvalda för sina egenskaper och har en fantastisk doft. Tillsammans med akupressurpunkter och koppning med Acu Cups (vakuum skapat med sugkoppar) så får kroppen en djupgående massage som stimulerar blodcirkulationen, bindväven, lymfsystemet och samtidigt balanserar kroppens energibanor (meridianer).

ERBJUDANDE!

Boka en 75 minuters behandling och få ett set med koppar som gåva att ta med hem.

Erbjudandet gäller fram till den 30 april 2024.

25 - minuter

“Organic Botox” Ansiktskoppning med ”facelift” effekt. En upplyftande och föryngrande look i både ansikte och dekolletage på några få minuter. Skapar blodgenomströmning som bidrar till en ökad stimulation av kollagenbildning i huden. Ger ett omedelbart ”glow” i ansiktet och motverkar fina linjer och rynkor. Dränerar påsar under ögonen, motverkar tunga ögonlock och mörka ringar. Avslappnande nack- och hårbottensmassage samt återfuktande ansiktsmask med kokos och havtorn.

50 - minuter

Helkropps massage och koppning på utvalda fokusområden överkropp/rygg/nacke eller

underkropp/cellulitbehandling/ben. 5 minuter koppningsmassage motsvarar 30 minuter

sportmassage. Ger snabb lindring och återhämtning för stela muskler och ont i ryggen. Ökar

blodcirkulationen, stimulerar bindväv och lymfsystemet.

75 - minuter

Helkroppsmassage med Aromaterapi med utvald Holistic Body Oil.

Kroppen får en djupgående koppningsmassage med Acu Cups tillsammans med aromaterapi och

akupressur. 5 minuter koppningsmassage motsvarar 30 minuter sportmassage. Ger snabb lindring och återhämtning för stela muskler och ont i ryggen. Ökar blodcirkulationen, stimulerar bindväv och lymfsystemet. Händer, fötter, nacke och hårbotten masseras. En ansiktsmask med havtorn och kokos appliceras och “Organic Botox” ansiktskoppning med ”facelift” effekt. Behandlingen avslutas med Natural Remedy - en kolagenshot med Anti age effekt från Nordic Superfood och efterföljande rådgivning.

Pris: 25 minuter 700 kr, 50 minuter 995 kr, 75 minuter 1 295 kr

boka

Visa mer
Visa mindre