Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kompisgäng badar isvak.

SPAPAKET PÅ HOTEL TYLÖSAND

På Hotel Tylösand välkomnar vi dig till en värld av avkoppling och njutning med våra skräddarsydda spapaket. Njut av övernattning, middag, spa och en lyxig frukostbuffé med utsikt över havet. I The Spa finns inne- och utepooler, gym med fitnessprogram och spinningssal, högklassigt ljudsystem, bar, DJ och Tylös lyxigaste bastu. En eller flera gånger om dagen bjuder vi dessutom på biovisningen i infinitypoolen.

boka

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Hotellrum dubbelrum

SPAPAKET

Hotel Tylösands Spapaket ger dig lite mer av allt. Mer tid på spa, mer valfrihet när det gäller att välja tid i restaurangen och mer underhållning – kort sagt mer guldkant på ditt besök.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

SPAPAKET TYLÖSAND

Spapaket Tylösand passar dig som vill komma till hotellet lite senare och njuta av ett kvällsbesök på spa innan det är dags att slå sig ner till bords för en trerättersmeny. På kvällen är The Spa inte lika välbesökt, så det här är spapaketet för er som vill ha de rofyllda omgivningarna lite mer för er själva.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Spapaket Tylösand med hotell och spa kvällstid
Spapaket Relax på Hotel Tylösand.

SPAPAKET RELAX

Vårt kanske mest avslappnade spaerbjudande heter Spapaket Relax och det är inte tomma ord. Här checkar ni in kl 18 och kan direkt gå upp till rummet och byta om till mysig badrock och tofflor. Sedan väntar The Spa med en välkomstdrink och två våningar av ren njutning – till exempel filmvisning i stora poolen kl 19 och 21.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

SPAWEEKEND

Spaweekend är vårt helgpaket som ger dig härliga spaupplevelser hela helgen. Ni checkar in kl 17 och inleder spahelgen med en läcker trerättersmeny i Restaurang Tylöhus kl 18.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Kompisar som hänger i Happy Lounge.
Kompisgäng umgås i Happy Lounge.

HAPPY FRIDAY

Vad sägs om att kickstarta helgen på bästa sätt med en spaweekend vid havet?

Fredagar på Hotel Tylösand är smått legendariska – då väntar massor av härliga upplevelser och ett spa som inspirerar och frigör kreativ energi att leva på länge så missa inte chansen till en gyllene helg!

läs mer

Visa mer
Visa mindre

JUBILARPAKET

Fira jubilarens stora dag i Tylösand. Samla familjen eller de allra närmaste vännerna och njut av vårt paket för jubilarer med spa, middag och övernattning.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand grupp av människor i The spa
Man på The Spa på Hotel Tylösand.

Golfpaket

Spela golf på Halmstad Golfklubb nära Hotel Tylösand och avsluta dagen med spa och middag innan det är dags att ladda för en ny härlig dag på golfbanan.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

Sommarpaket

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, men med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Fem spa-gäster på väg upp från stranden.