Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

GOLFPAKET

Bara några hundra meter från Hotel Tylösand kan du spela golf på Halmstad Golfklubb, en av

Sveriges bästa banor som har huserat internationella stortävlingar i årtionden. Eller så väljer du

Ringenäs Golfklubb med en fantastisk havsutsikt eller Haverdals Golfklubb men en otrolig seasidekaraktär.

Efter golfrundan väntar The Spa med skön avslappning och därefter en läcker middag innan det är dags att ladda för en ny härlig dag på golfbanan.

boka

Kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se eller via vår chatt här på hemsidan så hjälper

vi dig.

Visa mer
Visa mindre
Halmstad golfklubb i Tylösand.

GOLFPAKET HALMSTAD GOLFKLUBB

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges och Europas bästa banor som har huserat internationella stortävlingar i årtionden. Halmstad GK är en 36-hålsbana fördelad på södra och norra banan.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre

GOLFPAKET RINGENÄS GOLFKLUBB

Ringenäs Golfklubb ligger bara tio minuter med bil från hotellet. Ringenäs är en 27-hålsbana som för tankarna till linksgolfen med underbara naturscenerier och spännande utmaningar för såväl den nya som erfarne golfaren.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Ringenäs golfklubb i Halmstad.
Haverdals golfklubb i Halmstad.

GOLFPAKET HAVERDALS GOLFKLUBB

Haverdals Golfklubb har seaside-karaktär och ligger på ett underlag av sandjord som ger en lång golfsäsong och därmed förutsättningar för en bana i utmärkt skick. Endast 15 minuter med bil från hotellet. Här möts ni av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling i fokus. Haverdal är en gemytlig och familjär klubb.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

GOLFPAKET OCH SPA

Kombinera ditt golfpaket med med skön avslappning. På The Spa har du alla möjligheter att hitta just din form av välbefinnande. Njut av en biohackingbehandling som får kroppen att själv starta unika välmåendeprocesser, se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp livsandarna med en resultatinriktad behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Man på The Spa på Hotel Tylösand.