Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Yoga på Hotel Tylösand.

IBLAND ÄR DET ENKELT ATT MÅ BRA

Fysisk träning med en utsikt man aldrig tröttnar på bidrar till välbefinnandet. På The Spa kan du välja mellan över 80 träningspass i veckan, vilket betyder att det finns något för alla. Och utanför våra panoramafönster väntar naturen med sju kilometer sandstrand, cykelleder och den betagande Prins Bertils stig.

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand grupp tränar med vikter.

TRÄNINGSPASS

Välj mellan yoga, aqua, spinning, booty och så vidare - allt utan extra kostnad för dig som är spagäst. Samtliga pass är drop-in och åldersgränsen 15 år, både för passen och gymmet.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

THE SPA CLUB

Som medlem i The Spa Club kan du både skämma bort dig och komma i form. Höj pulsen i något av våra träningspass eller i gymmet och varva sen ner i feelgoodpoolen med en magisk utsikt över havet.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
The Spa Club på Hotel Tylösand.
Hotel Tylösand Personlig Tränare

PERSONLIG TRÄNARE

På The Spa kan du få hjälp av en personlig tränare (PT) för att nå dina mål och få motivation och vägledning inom kost och träning.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

GYM MED UTSIKT

Träning är en viktig del i vårt spakoncept och vårt välutrustade gym är placerat med en svårslagen utsikt över havet. Här finns löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskin, styrkemaskiner och fria vikter.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Träning med utsikt