Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Konferens på Hotel Tylösand, Halmstad, Västkusten

KONFERENS

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. För det är bara tillsammans som vi triggar varandras kreativitet och skapar förutsättningar för nya stordåd.

OFFERT

SVERIGELEDANDE PÅ KONFERENSER

På Hotel Tylösand tror vi på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade

affärsmöten. Det genomsyrar hela vårt konferenserbjudande, från lokaler till teknik, aktiviteter och avkoppling.

Som eventspecialist hjälper vi dig alltid att skapa ett specialanpassat program. Och det är enkelt att låta de goda idéerna flöda när man befinner sig i en unik miljö, omgiven av sensationell natur och med konst, underhållning, aktiviteter och läckra matupplevelser som extra krydda.

VI ÄLSKAR MÖTEN

Stort eller litet företag spelar ingen roll. Med 30 konferenslokaler, 23 000 kvm utställningsyta samt all teknisk utrustning med ljus och ljud skapar vi rätt förutsättningar för alla former av möten, från den lilla arbetsgruppens brainstorm till kongresshallens stora möjligheter. Allt i en extra inspirerande miljö med några av popkulturens mest intressanta personligheter som teman.

BÅDE FUN OCH FINE DINING

Mat och dryck är en självklar del av upplevelsen här och våra innovativa köksmästare Henrik

Andersson och Andreas Nicklasson frestar med fyra restauranger som bjuder på såväl fun som fine dining med olika smakupplevelser i elitklass.

Restaurang Tylöhus och Leif's pizzeria är öppet året om, men våra tre andra restauranglokaler - Leif's Bar & Grill, Titus Tapas och Bettans Bar – kan bli om så önskas tillgängliga för konferenser. Och i vårt eget bageri doftar det nybakat bröd sju dagar i veckan.

KONSTGALLERI

Tres Hombres Art har samlat några av världens mest intressanta fotografer på en yta av 23 000 kvm.

Att Hotel Tylösand är delägt av en av Sveriges mest entusiastiska popkulturkonnossörer och

konstsamlare – vi behöver nog inte säga namnet - är såklart en bidragande orsak till alla hisnande upplevelser som bjuds.

Vart du än går väntar nämligen sensationella bilder på den ena världsartisten efter den andra, tagna av fotografer som Anton Corbijn, Mary McCartney, Albert Watson, Mick Rock och många fler. Du hittar helt enkelt inget liknande någon annanstans.

SPA OCH KONFERENS

På The Spa har du alla möjligheter att hitta just din form av välbefinnande. Njut av en biohackingbehandling som får kroppen att själv starta unika välmåendeprocesser, se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp livsandarna med en resultatinriktad behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

KONFERENSAKTIVITETER

Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, spa, träning och mängder av andra roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda här på Hotel Tylösand. Du vet väl att ni kan boka en lyxig trerätters supé, buffé med tema, brunch, tema-middagar, underhållning till middagen, DJ och mycket mer som förgyller ert event. Utmana oss – vi älskar det!

KONTAKT

Vill du ha personlig hjälp att ta fram en offert eller är du bara nyfiken på att veta mer om alla möjligheter hos oss? Klicka HÄR så hör vi av oss till dig direkt. Snabbt, enkelt och smidigt. Eller ring oss 035-305 05.

OFFERT

Alternativet för dig som redan vet hur ditt möte ska se ut och vill ha en offert direkt. Fyll i formuläret så återkommer vi med prisuppgifter.

OFFERT

Visa mer
Visa mindre