{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konferens

BUSINESS AS UNUSUAL
Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. För det är bara tillsammans som vi triggar varandras kreativitet och skapar förutsättningar för nya stordåd.
 
SVERIGELEDANDE PÅ KONFERENSER
På Hotel Tylösand tror vi på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade affärsmöten. Det genomsyrar hela vårt konferenserbjudande, från lokaler till teknik, aktiviteter och avkoppling.
 
Som eventspecialist hjälper vi dig alltid att skapa ett specialanpassat program. Och det är enkelt att låta de goda idéerna flöda när man befinner sig i en unik miljö, omgiven av sensationell natur och med konst, underhållning, aktiviteter och läckra matupplevelser som extra krydda.
 
VI ÄLSKAR MÖTEN
​Stort eller litet företag spelar ingen roll. Med 30 konferenslokaler, 23 000 kvm utställningsyta samt all teknisk utrustning med ljus och ljud skapar vi rätt förutsättningar för alla former av möten, från den lilla arbetsgruppens brainstorm till kongresshallens stora möjligheter.
 
Allt i en extra inspirerande miljö med några av popkulturens mest intressanta personligheter som teman.
 
BÅDE FUN OCH FINE DINING
Mat och dryck är en självklar del av upplevelsen här och våra innovativa köksmästare Henrik Andersson och Andreas Nicklasson frestar med fyra restauranger som bjuder på såväl fun som fine dining med olika smakupplevelser i elitklass.
 
Restaurang Tylöhus och Leif's pizzeria är öppet året om, men våra tre andra restauranglokaler - Leif's Bar & Grill, Titus Tapas och Bettans Bar – kan bli om så önskas tillgängliga för konferenser. Och i vårt eget bageri doftar det nybakat bröd sju dagar i veckan.
 
KONSTGALLERI
Tres Hombres Art har samlat några av världens mest intressanta fotografer på en yta av 23 000 kvm.
 
Att Hotel Tylösand är delägt av en av Sveriges mest entusiastiska popkulturkonnossörer och konstsamlare – vi behöver nog inte säga namnet - är såklart en bidragande orsak till alla hisnande upplevelser som bjuds.  
 
Vart du än går väntar nämligen sensationella bilder på den ena världsartisten efter den andra, tagna av fotografer som Anton Corbijn, Mary McCartney, Albert Watson, Mick Rock och många fler. Du hittar helt enkelt inget liknande någon annanstans.
 
THE SPA
Med två våningar njutning suddar The Spa ut gränserna mellan inne och ute. Här väntar upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där avslappning och njutning går hand i hand med att prata, skratta och ha kul.
 
Se en höjdarfilm i poolen, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

KONTAKT
Vill du ha personlig hjälp att ta fram en offert eller är du bara nyfiken på att veta mer om alla möjligheter hos oss? Klicka HÄR så hör vi av oss till dig direkt. Snabbt, enkelt och smidigt. Eller ring oss 035-305 05.
 
OFFERT
Alternativet för dig som redan vet hur ditt möte ska se ut och vill ha en offert direkt. Fyll i formuläret så återkommer vi med prisuppgifter.

THE SPA FÅR ETT ANSIKTSLYFT

Eftersom inget är så fräscht att det inte kan bli ännu fräschare har vi bestämt oss för att uppdatera The Spa till nya kreativa höjder. Under december, januari och februari renoverar vi därför vår spa-anläggning för att förhöja upplevelsen ytterligare.
 
Arbetet görs i två omgångar under december till februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden.
 
Här är tiderna:
Övre plan har stängt 20 november och öppnar igen den 29 december med uppdaterade inne- och utepooler, inredning, gym och spinningsal. Nedre plan renoveras från den 11 december till 11 februari och den längre renoveringstiden får sin belöning i form av fler påtagliga åtgärder. Läs mer om vad som väntar HÄR