Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konferens

BUSINESS AS UNUSUAL
Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi.
 
På Hotel Tylösand tror vi på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade affärsmöten. Det genomsyrar hela vårt konferenserbjudande, från lokaler till teknik, aktiviteter och avkoppling.
 
Som eventspecialist hjälper vi dig att skapa ett specialanpassat program. Och det är enkelt att låta de goda idéerna flöda i en unik miljö. Med bara åtta minuter till flygplatsen och tio minuter till tågstationen är Hotel Tylösand granne med världen.

VI ÄLSKAR MÖTEN
​Stort eller litet företag spelar ingen roll. Med 32 konferenslokaler, 20 000 kvm utställningsyta samt all teknisk utrustning med ljus och ljud skapar vi rätt förutsättningar för alla former av möten, från den lilla arbetsgruppens brainstorm till kongresshallens möjlighet att samla 750 sittande mötesdeltagare.

BÅDE FUN OCH FINE DINING
Mat och dryck är en självklar del av upplevelsen här och våra innovativa köksmästare Henrik Andersson och Andreas Nicklasson frestar med fyra restauranger som bjuder på såväl fun som fine dining med olika smakupplevelser i elitklass; Restaurang Tylöhus och Leif's Bar & Grill året runt och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar. Vi har även ett eget bageri.

KONTAKT
Vill du ha personlig hjälp att ta fram en offert eller är du bara nyfiken på att veta mer om alla möjligheter hos oss? Klicka på knappen "Kontakt" så hör vi av oss till dig direkt - oftast inom bara en timme! Snabbt, enkelt och smidigt.
 
OFFERT
Alternativet för dig som redan vet hur ditt möte ska se ut och vill ha en offert direkt. Fyll i formuläret så återkommer vi med prisuppgifter.

VIDEOKONFERENSER

Vi älskar möten mellan människor, idéer och möjligheter och vi tror på att i det fysiska mötet mellan människor uppstår energier som ingen annan kommunikationskanal kan erbjuda.

Men just nu kan vi inte möta kunder och medarbetare som vanligt. Vi kan dock fortfarande träffas genom videokonferenser och genomföra de möten vi planerat. Den digitala miljön har stor betydelse för mötesupplevelsen, oavsett antalet deltagare och hos oss finns stora möjligheter till ett kreativt och effektivt digitalt möte. Konferens, föreläsning eller årsstämma? Vi skräddarsyr utifrån ditt behov. Tekniken är flexibel och formas beroende på vad du vill åstadkomma med ditt möte.

Berätta för oss vad du vill uppnå så hjälper vi dig att hitta bästa vägen dit: sales@tylosand.se.