Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

SE VAD VÅRA GÄSTER SÄGER

Varje år kommer tiotusentals gäster till Hotel Tylösand för att njuta av konferenser, restaurangbesök, avslappning i vårt spa och mycket mer. Här har vi samlat en del intryck från några av dem.

Visa mer
Visa mindre

”DET ÄR OMÖJLIGT ATT HITTA NÅGOT BÄTTRE”

Johan Hampf- PGA Sweden samlar 250 av Sveriges golftränare till en årlig tredagarskonferens, som faktiskt är en av de största i sitt slag i världen. Eftersom vi tidigare hade vårt huvudkontor på Halmstad Golfklubb var ju Hotel Tylösand ett givet val.
 
- Sedan många år finns vi i skånska Bara, men vi åker fortfarande till Hotel Tylösand varje år och i våras firade vi faktiskt 20-årsjubileum som konferensgäster. Skälet är förstås att det är svårt, för att inte säga omöjligt, att hitta en konferensanläggning med liknande möjligheter.
 
- Läget vid havet, spaet, restaurangerna, underhållningen, konsten och så den förstklassiga servicen från personalen – allt bidrar till helhetskänslan och gör att alla vill stanna kvar och inte skingras ut på stan.

Sedan har ju hotellet gjort en väldigt speciell resa, där man ständigt förnyar sig på ett spännande sätt.
 
- Så även om man ägnar mycket tid åt arbete när man är här måste man ta sig tid att uppleva en promenad på stranden, ett besök på The Spa och framförallt – göra en konstrunda bland skatten av fantastiska bilder på väggarna.
 
Johan Hampf, VD på PGA Sweden

”De driver sig själva framåt”

Carl-Fredrik Arnelund- Sedan 35 år samlar vi varje år Sveriges specialister, allmäntandläkare och annan tandvårdspersonal med intresse av på oral protetik (tandproteser) på Hotel Tylösand för konferens och från en blygsam start har vi växt till att idag vara en bra bit över 200 personer.

- Det är fantastiskt att se hur hotellet har utvecklats under åren. Man har lyckats bevara känslan av lång tradition samtidigt som de ständigt utvecklas och föryngras. Det märks att de vill driva sig själva framåt och därför känns det alltid väldigt fräscht att komma hit.

- En fördel med Hotel Tylösand är att det ligger utanför stadskärnan, vilket gör att alla stannar kvar där – och samtidigt finns det så mycket att uppleva att ingen har en chans att bli uttråkad. Maten har alltid varit bra och fortsätter att hänga med i tiden. Spa, konstrunda, golf, underhållning – det går att hitta något för alla. Och så är det trivsamt.

- De följer med i teknikutvecklingen också, så inom kort är planen att gästerna kan få all info via sina egna inloggningar – det håller på att bli ett självspelande piano och vi fortsätter att vässa det. Och om något strular vet jag att de löser det.

Carl-Fredrik Arnelund
Ordförande för Tylösandskommitteen inom SFOP (Ssvensk Fförening för Ooral Pprotetik)

sfop.se

”Det känns som att komma hem!"

Anna Johansson- Derome är Sveriges största familjeägda träindustri och när vi förlägger våra kombinerade kickoffer och konferenser till Hotel Tylösand är vi så många att vi bokar hela hotellet – uppåt 800 personer har vi varit som mest.

 - Vi kommer tillbaka år efter år eftersom allt vi efterfrågar finns under ett och samma tak plus att vi alltid känner oss hemma och väldigt välkomna här. Den servicen vi får av hotellets konferensvärdar suddar ofta ut gränserna mellan vi och dem. Det är som om hotellpersonalen också är en del av vårt företag. De vet vad vi behöver och är fantastiskt bra och tillmötesgående.


 - Vi har återkommit sedan början av 2010-talet och alltid varit väldigt nöjda. När vi har konkurrensutsatt dem med jämförbara anläggningar, så vinner Hotel Tylösand i slutändan.
Det gör att vi också lägger andra aktiviteter här under året.
 
Anna Johansson, Marknadskoordinator på Derome

”Starkt alternativ till storstäder”

Staffan Dahlström- Vi har 650 personer anställda i 20 länder över hela världen och sedan början av 2010-talet samlar vi alla till en kombinerad kickoff och konferens på Hotel Tylösand. Vi har testat andra anläggningar, men landat här. Numera hyr vi hela hotellet och återkommer även flera gånger för mindre möten.

- Det finns flera skäl till det. Som Halmstadbaserat bolag är det med stolthet vi visar upp en bit av vår svenska natur. Panoramat över Tylösandstranden och havet är en enorm kontrast som alltid gör ett enormt starkt intryck på våra medarbetare i storstäder som Chicago, Peking, Tokyo, Milano och Singapore.

- Sedan finns precis allt vi behöver på hotellet: såväl stora och små lokaler för alla sorters möten och massor av möjligheter till avslappning, aktiviteter och underhållning. För oss på HMS är det en självklarhet att produktiviteten ökar om man kombinerar arbetet med att ha kul och koppla av i en inspirerande miljö. Och det är precis vad vi får på Hotel Tylösand.
   
Staffan Dahlström
VD på HMS

hms-networks.com

"Ett Hotell som aldrig står still"

Ewa WiklundLivsmedelsföreningen har återkommit till Hotel Tylösand sedan slutet av 90-talet. Det första skälet är kanske läget och de goda kommunikationerna: våra medlemmar i livsmedelsbranschen finns till största delen i södra Sverige och det går enkelt att ta sig till Halmstad för alla.

 - Men det avgörande är förstås helhetsupplevelsen på hotellet – från konferenslokalerna till allt det där som väntar efter dagens arbete: från konstupplevelserna till spaet, den härliga partystämningen i Leif’s Lounge och morgondoppet i Kattegatt för de som är uppe kl 7.

 - Maten är förstås extra viktig för oss som samlar ca 300 svenska deltagare från livsmedelsbranschen här varje år. Och köket håller mycket bra klass med kreativitet, känsla och tonvikt på svenska råvaror, närproducerat och hållbart. De tänker nytt och utvecklas hela tiden.

 - Eftersom vi arrangerar en utställning med deltagande företag hade vi gärna sett att det fanns en riktigt stor utställningshall som hade kunnat rymma alla som vill vara med. Nu får våra deltagare stå på väntelista för att ställa ut. Men vi återkommer ändå år efter år. Man kan inte få allt.
  
Ewa Wiklund, Kanslichef på Livsmedelsföreningen

”Sveriges bästa konferenshotell”

Henrik Almskoug- Vi är runt 60 personer som samlas där i början på hösten för att öka teamkänslan, motivera och lära med en kombination av utbildning och aktiviteter som engagerar.

- Skälet är helt enkelt att det måste vara Sveriges bästa konferenshotell. Det är toppkvalitet på såväl konferenslokaler som service, läget är helt suveränt och framförallt – det här hotellet står ju aldrig still. Det utvecklas hela tiden med nya idéer och kreativa grepp. Det är en mycket inspirerande miljö att komma till.

Henrik Almskoug
COO på Ingager   

​ingager.com