Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

EN KONFERENS UTÖVER DET OVANLIGA

Det finns många skäl till varför Hotel Tylösand lockar allt fler konferensbesökare för varje år. Några hittar du här intill, bland alla översvallande uttalanden från återkommande gäster bland Sveriges företag.

Den viktigaste faktorn är nog att vi som arbetar här sätter dig och dina kollegor i centrum. Vi vill ge er en upplevelse utöver det ovanliga. Business as unusual. Något mer än man kan förvänta.

Så välkommen att titta in hos oss. I vår film kan du följa med runt på hotellet, studera rummen och bilda dig en egen uppfattning om hur det är att vara konferensgäst här. Och såklart - ännu mer välkommen att höra av dig med en förfrågan om hur vi kan lägga upp just din konferens.

offert

Visa mer
Visa mindre
Fyra glada personer hoppar i sanddyna med havet i bakgrunden

VÅRA GÄSTER

Varje år kommer tiotusentals gäster till Hotel Tylösand för att njuta av konferenser, restaurangbesök, avslappning i vårt spa och mycket mer. Vi samlat en del intryck från några av dem, klicka på knappen och se vad de säger.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Konferenslokal design på Hotel Tylösand

VÅRA KONFERENSLOKALER

​Stort eller litet företag spelar ingen roll. Med 32 konferenslokaler, 20 000 kvm utställningsyta samt all teknisk utrustning med ljus och ljud skapar vi rätt förutsättningar för alla former av möten, från den lilla arbetsgruppens brainstorm till kongresshallens möjlighet att samla 750 sittande mötesdeltagare.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Grand Deluxe svit på Hotel Tylösand

VÅRA HOTELLRUM

Vi har 230 rum som väntar på att hälsa välkommen med stilren design och trivsam atmosfär, de flesta bara en sanddyn från havet.

läs mer

Visa mer
Visa mindre
Hotel Tylösand Aktivitet på stranden

VÅRA AKTIVITETER

Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, spa, träning och mängder av andra roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda hos oss. Se våra aktivitetstips eller kontakta oss, så hjälper vi er att hitta det som passar bäst för er grupp.

läs mer

Visa mer
Visa mindre