Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Ansiktsbehandling på Hotel Tylösand.

SPABEHANDLINGAR

The Spa bjuder ständigt på nytänkande välbefinnandekickar – från våra banbrytande

biohackingbehandlingar till The Spa-favoriter som klassisk eller super food glow ansiktsbehandling, ekologisk sockerskrubb och förstås Tylösands deluxebehandling med polerande kroppspeeling, inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur med extra allt.

Och glöm allt du vet om musik på spa. Musik och popkonst är en del av vår själ. Därför är musiken också central för din behandlingsupplevelse. Musik som känns. Musik som triggar välmåendet. Musik på riktigt.

boka

Laserbehandling

De senaste åren har lasertekniken gjort stora framsteg när det gäller att stimulera kroppen att själv lösa en lång rad problem. Det kan handla om allt från fettreducering till smärtlindring, minskade hudbesvär, ökad prestationsförmåga, stimulerad mental balans och mycket mer.

LÄS MER

IR-behandling

Nu behöver man inte längre svettas i en ångande bastu för att uppnå positiva värmeeffekter i hela kroppen. Med vår IR-behandling tar du plats i en bastuliknande kabin där infrarött ljus värmer upp såväl luften i rummet som din kropp.

LÄS MER

Cryo T-shock

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin som med sin innovativa blandning av värme och kyla har blivit en ledande behandlingsform för att strama upp och släta ut hud i ansiktet och på hakan.

LÄS MER

Radiofrekvens och vacuum

Behandling med radiofrekvenser och vacuum är ett effektivt sätt att minska smärta och återställa kraften i ömmande och svullna muskler, samtidigt som orörliga leder snabbt blir mjuka och flexibla igen.

LÄS MER

Ansiktsbehandling

I våra längre ansiktsbehandlingar ingår alltid rengöring, hudanalys, ångpeeling (vid behov även med portömning), brynformning, ansiktsmassage, ansiktsmask, hand- eller skalpmassage. Vi ger råd och rekommendationer för din optimala hudhälsa.

LÄS MER

Kroppsbehandling

Ge din hud extra mycket kärlek med en kroppsbehandling. Här kan du välja mellan allt från en riktigt kroppsresning som maxar din energi till en ljuvlig och avslappnande behandling.

LÄS MER

Massage

Bland våra spabehandlingar kan du unna dig massage som ger dig totalt avkoppling, återhämtning och löser upp spänningar. Du kan välja mellan stilla massage, stenmassage, koppningsmassage, klassisk massage, lymfdränage och golfmassage.

LÄS MER

Händer och fötter

Lämna Hotel Tylösand på nätta fötter med klassisk pedikyr eller gel pedikyr. För mjuka händer och naglar i perfekt form kan du välja mellan manikyr eller gelmanikyr.

LÄS MER

Make-up, vaxning, bryn och frisör

Låt oss lyfta fram dina finaste drag och mest personliga utstrålning. Vi ger dig tips, råd och en helheltsupplevelse som garanterat är något alldeles extra.

LÄS MER

Spa-aktiviteter

På The Spa finns utöver spabehandlingar aktiviteter som triggar både kropp och själ. Testa till exempel vår sparitual med sex lyxiga produkter från Elemis. Njut av att bli skönt ren och len med produkter för både ansikte och kropp.

LÄS MER

LED-ljusmask och ljudterapi

Har du provat Led-ljusmask eller ljudterapi? Bland våra nya biohacking-behandlingar tar vi även hjälp av ansiktsmasker och ljudfrekvenser.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre
Laserbehandling på kvinna på Hotel Tylösand.
Radiofrekvens på en man på Hotel Tylösand.