Din bokning är reserverad.

Här ser du hur lång tid du har kvar för att avsluta din bokning.

Boka rum & Paket

Välj ankomstdag och antal nätter
info
Barnens ålder (0-15 år)
Barnets/barnens ålder antingen saknas eller överskrider 15 år. Skriv in åldern och sedan välj ett datum i kalendern.
oktober 2016
M T O T F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Bokningsbara
Ej bokningsbara
Händer i Tylösand den 1 oktober:
Händer i Tylösand
8:00
Yoga andning och flexibilitet
Ett lugnt och harmonisk pass där träningsformen grundar sig på hathayogan. Mjukhet och avslappning, stärker kroppens alla funktioner och tränar både kropp och själ.
Händer i Tylösand
9:00
Aqua
Vattenträning i vår stora pool med 29-gradigt vatten. Ett pass med stor variation, som ger träning för hela kroppen. Minimerar risken för skador genom att du arbetar med eller mot vattnet. Förbättrar styrka, kondition, hållning.
Händer i Tylösand
10:00
Upper Body pump 25 min
Styrketräning med skivstång. Fokus på övre delen avkroppen och en licensierad instruktör som ledare.
Händer i Tylösand
10:30
Spinning 25 min
Effektiv och skonsam cykelträning som snabbt förbättrardin kondition. Instruktören kan välja att köra vissa delar virutuellt, dvs att cykla till en film. Tränar även upp benmuskulatur med olika motstånd och tempo. Ett pass för alla.
Händer i Tylösand
11:00
Core 25 min
Effektiva styrkeövningar för kroppens kärna, bålen. Enkla övningar som stärker mage, ländrygg, förbättrarhållning och förebygger skador.
Händer i Tylösand
14:00
Virtuell Aqua ca 30 min
Vattenträning i vår stora pool med filmvisning utan instruktör
Händer i Tylösand
15:30
Boot Camp
Ett mestadels utomhuspass med naturen som träningsredskap. Högintensiv träning för kondition, uthållighet och styrketräning byggt på funktionella rörelser.
Händer i Tylösand
15:30
Zumba
Glädjefyllt danspass till latinska rytmer med positiv effekt på kropp och själ. Merengue, Salsa, Cha Cha, Reggaeton, Cumbia, Funk och Calypso. Varje låt har sin egen koreografi och syftet är att träna kondition, styrka och självkänsla.
Händer i Tylösand
15:45
Hot yoga
Passet utförs sittandes i vår nya soft sauna i en mild temperatur på cirka 50 grader. Enkla yogaposer i kombination med behaglig värme som lugnar sinnet och kroppen.
Händer i Tylösand
16:30
Yoga
Öka din kraft och medvetenhet med yogans styrka, smidighet och balans. Här förenas kropp, sinne och själ i ett effektivt pass vilket ger dig muskeluthållighet och mental klarhet. Allt med andningen i fokus.
Händer i Tylösand
17:30
Bibendum – Vinprovning, tema Italien
Dryckesprovningen ingår för dig som bokat vårt Spa & Nöjespaket och det finns begränsat antal platser. Vi rekommenderar därför att du bokar plats innan ankomst på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se
Händer i Tylösand
19:00
Livemusik i Bar Tylöhus - Christof Jeppsson
De flesta fredagar och lördagar med start ca kl 19 bjuder vi på livemusik i Bar Tylöhus. Drinkar, allsång och härliga människor på gott humör. Inte helt sällan utbryter spontandans.
Visa fler
Välj paket, rum eller svit

Hotellpaket med boende, frukost, middag och nöjen. Kombinera ditt paket med en rumstyp som passar dig. Våra classicrum är ljusa, fräscha och funktionella. Vill du bo i våra fina deluxerum får du lite mer av allt - stilrent superior. Dessa kan även bokas med magisk havsutsikt, precis som våra sviter där du bor helt fantastiskt. Vissa sviter har egen terrass och alla har extra av allt. Titta runt nedan och välj det som passar dig bäst.

MIN BOKNING

Inga rum är valda
0 SEK
Summa: 0 SEK
Tillgängligt boende och paket med ankomst idag, 1 oktober
Ankomstdatum
Välj önskad ankomstdag i kalendern till vänster
En övernattning, stor frukostbuffé, trerätters supé, fri Wi-Fi och tillgång till två våningar spa, gym och en mängd träningspass. Dessutom ingår lån av badrock, tofflor som du får ta med hem och fri tillgång till vårt konstgalleri, Sveriges största. Kommer du en fredag eller lördag så ingår även inträde till nattklubben.
BARN
Barn är välkomna till the Spa´s entréplan i vuxens sällskap, med vår stora pool, två bubbelpooler, isvak och bastu. Åldersgräns 15 år gäller för spa på övre plan, träningspass och gym. Mat för barn ingår i våra spa & nöjespaket. Gäller barnmeny/barnbuffé.
  Mer info
Deluxerum från 4 190 SEK / natt (2 vuxna)
Production by Cityweb and Hotel Tylösand