Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
the spa

Vi nöjde oss inte med att ha ett spa som tre gånger de senaste åren utsetts till Sveriges bästa. Vi tänkte om, skrotade det gamla och skapade en upplevelse som saknar motstycke i Sverige. På vårt nya spa får du upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. Ett helt nytt spa där det är mer aaahh! än schhh! som gäller. Vad sägs om film i poolen, bergsträning inomhus, mixologbar och mycket mer.


MARKPLAN

Här finns pool, bubbelpooler, gemensam bastu, kallbad, pool bar, swim in-film, omklädningsrum, behandlingsrumfrisör, nagelsalong och spa shop.


Swim in-film

Kom och häng med oss vid stora poolen, titta på film, ta en simtur eller allt på samma gång. Vi visar olika filmer tre gånger om dagen. Tips! I Pool Baren kan du köpa en massa gott film snacks... 


Mixologi

Näring för både insida och utsida. Testa vår Mixologibricka med sex färgglada produkter; ekologisk rengöring, peeling, ansiktsmask, ansiktskräm, skrubb och kräm för kroppen eller vår Mixologibox med både snacks och smörj. Produkterna säljs i Pool Baren.

Vill du testa en ny rolig aktivitet kan du boka in dig på vårt Mixologilabb där du tillsammans med andra får du mixa och tillverka din egen produkt efter våra ekologiska recept. Blanda, smörj, smaka och ha kul med oss. Äkta spamixologi på hög nivå som du bokar i förväg. Allt du gör får du självklart ta med hem.


Behandlingar

Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar för både kropp och själ. Läs mer HÄR

Nyhet! Som första stora spa i Sverige arbetar vi nu med Éminence Organics i flera av våra nya behandlingar. Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Alla produkter innehåller 100 % ekologiska ingredienser från egna odlingar i Ungern. Éminences tillverkning sker för hand (ingen massproduktion) vilket gör varje produkt unik. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler samt skyddas mot skadliga bakterier. Éminence produkter ger omedelbart synliga resultat på din hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som bara naturen själv kan producera.


ÖVRE PLAN

Här finns vår Happy Lounge med utomhuspool, feel good pool, fotbad, ångbastu, soft sauna, dusch, vilorum och spaterrass.


Fitness Area

I vår Fitness Area på övre plan finns gym, spinningsal och träningssal med 69(!) träningspass/vecka, både med instruktörer och virtuella pass. Se vårt träningsschema HÄR 


SPA & NÖJESPAKET

Spa & Nöje är ett av våra mest populära hotellpaket där det mesta ingår. Välj antal nätter och förbered dig på en härlig och rolig vistelse vid havet. Vissa helger händer det även något extra hos oss såsom dryckesprovningar, tjejhelg mm. Läs mer i vårt nöjesprogram här eller ring oss så berättar vi mer.

 

Allt detta ingår:

  • Övernattning
  • Stor frukostbuffé med frukostkock
  • Fri tillgång till två våningar spa
  • Gym och 67 träningspass/vecka
  • Lån av badrock. Tofflor att ta med hem
  • Trerätters supé
  • Sveriges största konstgalleri
  • Nöjesprogram*
  • Fritt trådlöst internet i hela hotellet, även på stranden

*Vissa helger, läs mer här eller kontakta oss på 035-305 05 för mer info


Prisexempel för en natt, del i dubbelrum:

Fredag och lördag från 1 545 kr/pers
Söndag från 1 095 kr/pers
Vardag från 1 445 kr/pers           
Priserna gäller vår, höst och vinter

 

Boka

Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se  

Spa & Nöjespaketet går att boka vår, höst och vinter, ej sommar. 

BOKA 


SPA PÅ VÅRT SÄTT 

 Vi är ett socialt spa och vill inspirera dig med glädje, musik och härliga aktiviteter. Detta innebär att musiken finns med på hela vårt spa och det är alltid tillåtet att skratta och samtala hos oss. Du kan njuta av ekologiska snacks, lättare rätter och även champagne och andra drycker.

Vi är inte så förtjusta i att ha regler utan gillar mer att vända lite upp och ner på saker, men det finns några punkter vi vill att du ska tänka på när du är på vårt spa:
• Barn är mycket välkomna, men på övervåningen är det åldersgräns 15 år 
• Skratta och ha roligt men håll det på en lugn och avslappnad nivå 
• Drick en sparsam mängd med alkohol helst efter behandling och bastubad, inte innan 
• Tyvärr - bomben i poolen är inte tillåtet :) 

Beställ broschyr
Nu är det här! Tylösand Magasin "Be Inspired". Ett lyxigt magasin fullmatat med inspiration från hela hotellet. Här hittar du även vår spabroschyr.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand