Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
the spa - TRÄNING OCH AVSLAPPNING
The Spa är två våningar njutning. När du kommer in på nedre plan möts du av vår stora saltvattenpool rakt fram. Till höger ligger omklädningsrummen, med härliga duschar och bastu. Bakom den stora poolen - mot havet - ligger två bubbelpooler, en gemensam bastu samt en isvak för den som vill och vågar svalka sig. 

På övre planet ligger vår relaxavdelning direkt till vänster. Avslappningspool och tempererad utomhuspool, båda med saltvatten samt extraordinär utsikt över havet och Tylön. Det finns också upplevelsedusch, ångbastu och Kneipp. Dessutom sköna fåtöljer för dig att slappna av med något gott att dricka eller en bra bok. Att bara sitta och njuta av utsikten går också bra. 

Spashopen är öppen och receptionen bemannad dagligen 08.00 - 20.00.

Träning är en viktig del i vårt spakoncept och vi erbjuder en mänd olika pass varje vecka. Vårt välutrustade gym och träningssalar är placerade med en oslagbar utsikt över havet.
The Spa är populärt även bland våra konferensgäster.

Beställ broschyr
Nu är det här! Tylösand Magasin "Be Inspired". Ett lyxigt magasin fullmatat med inspiration från hela hotellet. Här hittar du även vår spabroschyr.
Strandhuset - Deluxe
Havet, sanden, tallarna, ljuset och de allra vackraste färgerna. Utekänslan har flyttat in i det nybyggda Strandhuset. Rummen är generöst rymliga och luftiga med stora ljusinsläpp för den magiska utsiktens skull. Möbler och material är genomtänkta och av hög kvalitet, ljussättningen är smickrande när det skymmer och sängarna är breda och sköna. Välutrustat och lite extra av allt, men ändå sparsmakat och stilrent superior. Du är exklusivt välkommen.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand